Avantajele unui roll-up de la Prevas Prod

Avantajele unui roll-up de la Prevas ProdNu stii cum sa faci astfel incat afacerea ta sa devina cat mai cunoscuta? Din fericire, exista numeroase posibilitati de promovare, insa astazi vom vorbi doar de una anume, despre roll-up. Ce este acesta? Este vorba despre unul dintre cele mai populare sisteme din intreaga lume cu ajutorul caruia iti poti face reclama.

Fie ca iti doresti un roll-up pentru un stand de prezentare a produselor tale in cadrul unui targ din oras, fie ca vrei sa-l pui in vitrina magazinului tau sau a partenerilor tai, un roll-up este ideal pentru ceea ce ai tu nevoie in acest moment.

Si pentru ca personalizarea unui roll-up este foarte importanta, nu lasa viitorul afacerii tale pe mainile oricui, ci apeleaza cu toata increderea la compania Prevas Prod din Bucuresti. Aceasta realizeaza orice fel de sisteme de tip roll-up personalizate in functie de preferintele tale. Cum reuseste acest lucru? Cu ajutorul unei echipe foarte priceputa, dar si datorita aparatelor si echipamentelor potrivite cu care reuseste sa-si faca foarte bine treaba si sa-ti ofere unele dintre cele mai calitative roll-up-uri de pe piata din Romania.

De ce sa-ti faci si tu un roll-up? Citeste avantajele de care beneficiezi de pe urma unei astfel de investitii.

Top 10 avantaje ale roll-up-urilor de la Prevas Prod

1. Impactul vizual. Principalul avantaj al unui roll-up este faptul ca acesta are un efect imediat asupra publicului tinta deoarece stabileste un contact vizual deosebit.

2. Numeroase utilizari. Un roll-up se foloseste cu succes in orice prezentare, expozitie, show-room de prezentare, mall sau puncte de vanzare.

3. Se poate retracta. Roll-up-ul este astfel conceput incat se poate strange foarte usor in interiorul unei casete special creata pentru un transport cat mai usor.

4. Usor de transportat si de manevrat. Cum am mentionat si la punctul 4, faptul ca un roll-up se poate retracta il face usor de transportat si de manuit, atat pe timpul transportului, cat si in cadrul expozitiei pentru care ai nevoie de el. Si sa nu uitam si de faptul ca acest mod ingenios ofera protectie maxima pentru print, care-si pastreaza nuantele cat mai multa vreme.

5. Montare si demontare usoara. Nu-ti ia mai mult de 30 de secunde ca sa montezi un astfel de afis. La fel sta treaba si la demontare. Astfel, economisesti si timp, dar si bani. Prinderea este si ea facila. In partea de jos a unui roll-up se foloseste banda adeziva, iar in partea de sus, prinderea se realizeaza cu ajutorul unui sistem de genul click.

6. Calitate. Un roll-up prezinta calitate datorita materialului pe care este printat. In general, se utilizeaza hartia sintetica din polipropilena, care permite rularea roll-up-ului fara ca acesta Avantajele unui roll-up de la Prevas Prod1sa se deterioreze.

7. Timp scurt de executie. Prevas Prod iti garanteaza un timp cat mai scurt de realizare a unui roll-up.

8. Preturi avantajoase. Compania are pentru tine un pret avantajos pe care nu-l vei putea refuza.

9. Livrarea. Aceasta se realizeaza si ea in timp cat mai scurt, oriunde in tara.

10. Personalizare. Roll-up-urile de la Prevas Prod sunt personalizate, astfel incat tu sa beneficiezi de tot ce este mai bun pentru afacerea ta.

Daca vrei sa ai parte de reclama eficienta pentru compania ta, alege sisteme roll-up personaliate Prevas Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Prevas Prod? Suna la numerele 0213-360.119 si 0744-500.451 sau trimite un e-mail pe adresa contact@prevas.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.