Aveti probleme cu rozatoarele, iata ce trebuie sa stiti despre procedurile de deratizare

deratizare

Rozatoarele se fac vinovate pentru cele mai multe probleme de sanatate inca din cele mai vechi timpuri. Boli precum ciuma, febra tifoida dar si leptospiroza sunt foarte grave, iar unele din ele pot cauza moartea. Evident, intr-o societate moderna si avansata, aceste amenintari nu mai sunt atat de mari ca inainte, insa, ele sunt prezente. Igiena Romserv DDD vine sa va ofere servicii complete de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru spatii civile, publice si firme pentru a va scapa de orice grija si primejdie.

Despre rozatoare dar si procedurile de deratizare

Spre deosebire de ceea ce cred multi, rozatoarele sunt creaturi inteligente si sociabile, acestea adunandu-se in grupuri sau familii. Asadar, atunci cand vedeti un rozator viu sau mort, trebuie sa stiti ca acesta nu este singurul. De asemenea, aceste rozatoare prefera zonele unde pot gasi cu usurinta hrana si adapost. Asadar, pentru cei ce locuiesc la casa, echipele profesioniste de deratizare va recomanda sa verificati si sa securizati zonele inferioare ale casei, cum ar fi beciul, sau etajul tehnic. De asemenea, pentru cei ce detin diferite structuri de depozitare a cerealelor si nu numai, trebuie sa spunem ca acestea sunt iarasi zone preferate ale rozatoarelor.

Exista in prezent doua tipuri mari de metode pentru o deratizare eficienta, insa, indiferent de solutia aleasa, trebuie sa stiti ca o singura vizita a expertilor nu rezolva problema. Sunt necesare masuri de durata care implica atat folosirea sistemelor tip capcana, dar si statii de contaminare controlata. Cea din urma solutie de deratizare este si cea mai eficienta, aceasta asigurand un grad foarte bun de eficienta.

Sfaturi din partea profesionistilor in deratizare

In cazul in care ati apelat la o deratizare cu statii de contaminare, trebuie sa stiti ca solutiile folosite sunt complet imune pentru oameni si animalele de companie, insa, chiar si asa este cel mai bine sa evitati contactul copiilor cu corpul statiilor de infestare. Este evident, aici vorbim de o infestare a rozatoarelor, iar aceste statii sunt concepute astfel incat sa protejeze momeala de umezeala dar si de alte animale care ar putea fi oarecum tentate de aceasta.

Pe langa procesul de deratizare cu momeli sau statii de infestare, exista si o procedura pasiva, prin care rozatoarele nu sunt eliminate ci doar gonite din zona perimetrala. Aceasta metoda este insa doar partial eficienta deoarece aceste mici creaturi incep sa se obisnuieasca cu tehnologia, asa ca sistemele de indepartare a rozatoarelor cu ultrasunete au o rata de succes oarecum variabila (oricum, peste 70%).

Ca si concluzie, va recomandam sa apelati la expertii in deratizare inca de la primele semne ale prezentei rozatoarelor in spatiul dumneavoastra, fie ca este vorba de urme de muscaturi, sunete specifice sau chiar prezenta acestora. Dupa procesul de deratizare se recomanda pastrarea unei curatenii perfecte, dar si evitarea lasarii ramasitelor de alimente

Asadar, fie ca aveti probleme cu rozatoarele, insectele nu va dau pace, sau aveti nevoie de o dezinfectie profesionala, echipa noastra de deratizare, dezinsectie, si dezinfectare, Igiena Romserv DDD va sta la dispozitie pentru servicii complete pe intreaga arie a Bucurestiului dar si in zonele apropiate. Pentru detalii dar si pentru a solicita o oferta va asteptam pe siteul www.deratizare-dezinfectie.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.