Avocat achizitii publice – consultanta si servicii premium oferite de Sora & Asociatii

f51d38d94d9f544abac66a95147d7aceDomeniul achizitiilor publice este dominat de reguli si o multime de actiuni ce privesc cheltuirea banilor publici. Orice organizatie de interes public lanseaza o cerere si primeste o oferta din partea unui operator economic, acesta fiind demersul obisnuit pentru orice achzitie publica. La baza sistemului de achizitii publice stau mai multe tipuri de autoritati: cea de reglementare si contractanta, operatori economici, dar si supraveghetorii din acest sistem.

Printre acestia se regasesc si avocatii, care au un rol important in orice achizitie publica. Asadar, in cazul in care sunteti interesati de un avocat achizitii publice, Sora & Asociatii va sta la dispozitie cu cei mai buni specialisti din acest domeniu. Acesti avocati va pot ajuta atat cu redactarea si intocmirea documentatiei necesare pentru o licitatie publica, cat si cu participarea la aceasta. In cazul in care exista contestatii, avocatii de aici vor face tot posibilul ca dumenavoastra sa reusiti in ceea ce v-ati propus.

Acesti specialisti detin cunostinte aprofundate in ceea ce priveste legea achizitiilor publice, ceea ce ii face capabili sa va asiste la toate formele de procedura a licitatiilor publice, dar si in cazul in care doriti sa atacati sau contestati decizia luata de catre autoritatea contractanta.

Cand cereti ajutorul unor avocati achizitii publice?

Achiztiile publice se desfasoara in mai multe etape, procesul fiind unul destul de complex. De aceea, este recomandat sa nu incepeti niciun demers fara sa consultati un avocat achizitii publice, riscurile fiind existente. Etapele constau in proceduri de licitatie deschisa si stransa, acestea fiind ocaziile in care are loc procesul de atribuire a unui contract de achizitie publica. Indiferent de suma pusa in joc, contractul poate fi atribuit prin aceste doua forme de licitatie.

Insa, nu este suficient sa participati la licitatii, un sfat profesional fiind de mare ajutor in orice situatie. De aceea, orice avocat achizitii publice va sfatuieste sa cereti ajutorul lor inca din momentul in care v-ati hotarat sa participati la o astfel de licitatie. De ce este important sa actionati prompt? Deoarece trebuie sa cunoasteti atat drepturile, cat si indatoririle pe care le aveti in acest demers. In plus, momentul in care se incheie procesul verbal , in care se stabileste participarea dumenavoastra si a competitorilor, reprezinta un moment cheie, avocatul fiind esential in acest caz.

Astfel, veti sti ce trebuie sa faceti in fiecare etapa si primiti consiliere cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va califica. Contestarea este sustinuta de asemenea cu ajutorul unui avocat, argumentele acestuia fiind extrem de pretioase si importante pentru reusita dumneavoastra.

Apeleaza la Sora & Asociatii, locul unde gasiti cel mai bun avocat achizitii publice!

Indiferent de licitatia la care doriti sa participati sau de clauzele contractuale stabilite, avocatii de la Sora & Asociatii vor gasi cele mai eficiente solutii pentru ca dumneavoastra sa va atingeti scopul. Primiti un avocat achizitii publice cu experienta, acesta fiind alaturi de dumneavoastra de la inceput pana la sfarsit. Toate solutiile propuse respecta temeiul legal, astfel ca veti avea numai de castigat colaborand cu o astfel de echipa de profesionisti!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.