Axa Service – distribuitor poduri rulante OMIS: calitate, fiabilitate, siguranta in exploatare!

Sunteti in cautarea unei companii specializate in servicii de proiectare, executie, montare, demontare, amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante? Solutia vine de la Axa Service (Bucuresti), societate ce poate raspunde cu promptitudine solicitarilor de acest gen, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu. In plus, aceasta realizeaza si documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Cum faceti corect alegerea de poduri rulante?

Aceste poduri rulante reprezinta un echipament ideal pentru transportul facil al sarcinilor, cu larga utilizare in domeniul industrial. Practic, sunt instalatii de ridicat complexe, cu ajutorul carora se realizeaza manipularea sarcinilor in functie de capacitatea de ridicare, de deschiderea podului si de inaltimea de ridicare. Din punct de vedere constructiv, exista poduri rulante monogrinda, poduri rulante monogrinda in consola (ruleaza pe cale proprie, optimizand transportul materialelor), poduri rulante bigrinda (pentru sarcini si deschideri mai mari) si poduri rulante suspendate.

Adresandu-se segmentului de lucru usor, mediu, greu si foarte greu, atunci cand va decideti sa achizitionati poduri rulante trebuie sa aveti in vedere sase criterii esentiale, in baza carora sa alegeti echipamentul/utilajul adecvat conditiilor si mediului de lucru la care urmeaza sa fie supus. Este vorba despre:

  • sarcina maxima de ridicare
  • inaltimea maxima de ridicare
  • viteza de ridicare
  • viteza de deplasare a podului si a caruciorului
  • conditiile de lucru: temperatura, umiditate, praf
  • numarul estimat de porniri si opriri pe ora

Podurile rulante indeplinesc cu succes activitatile pentru care sunt create datorita mecanismelor instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor. Aceste miscari se efectueaza pe caile de rulare situate la inaltime. Gama de sarcini sau de deschideri pentru care podurile pot fi folosite este extrem de diversificata, cu aplicatii atat in hale de productie, cat si in depozite (deschise sau acoperite), prezentand avantajul ca nu ocupa spatiu la sol.

Folosind poduri rulante, aveti garantia ca transportul diverselor sarcini/incarcaturi voluminoase (produse finite, materii prime, materiale, unelte) este sigur si prudent.

                   Modele poduri rulante in oferta Axa Service

          Axa Service comercializeaza poduri rulante OMIS, recunoscute si apreciate la nivel european inca din anul 1967, datoritatii calitatii, sigurantei in manevrare si fiabilitatii. Modelele standard disponibile pe piata romaneasca sunt poduri rulante monogrinda cu sarcina maxima de pana la 10 tone si inaltime maxima de ridicare de 25 m si poduri rulante bigrinda cu sarcina maxima de ridicare de 60 tone si inaltime maxima de ridicare de 32 m. Prin comanda speciala pot fi livrate, insa, si alte tipodimensiuni.

Axa Service – modernizare a subansamblelor vechi de poduri rulante

Daca detineti deja poduri rulante, insa acestea necesita servicii de retehnologizare, tot Axa Service va vine in ajutor. Compania asigura modernizarea podurilor rulante prin inlocuirea instalatiilor electrice vechi cu unele ultramoderne. Procesul implica, dupa caz:

  • instalare invertoare de frecventa si automate programabile, ce permit porniri si opriri fara socuri, obtinand siguranta sporita in exploatare si un consum redus de energie
  • implementare de radiocomenzi/telecomenzi marca ELCA, pentru operarea macaralei de la sol
  • instalarea de convertizoare de frecventa care imbunatatesc functionarea mecanismelor, marindu-le considerabil fiabilitatea

Pentru toate aceste modernizari se folosesc numai subansamble realizate de OMIS si piese de schimb Schneider, Fuji si Omron.

Pentru detalii tehnice vizitati site-ul  www.axaservice.ro sau luati legatura direct cu reprezentantii companiei, care va stau la dispozitie telefonic – 0749.217.981/ 0 216.367.948!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.