Axa Service – Poduri rulante pentru activitati complexe de ridicat

poduri rulanteOrice hala comerciala, centru industrial, atelier sau spatiu in care se desfasoara activitati complexe, presupune existenta unor munci bazate pe ridicarea diferitelor greutati. Daca in trecut acestea erau realizate exclusiv de forta fizica umana, astazi au aparut o serie de echipamente industriale menite sa usureze munca si efortul excesiv al omului. Greutatile din hale pot fi si sunt intr-adevar foarte dificil de manevrat, iar asta inseamna supunerea riscurilor imbolnavirii (hernie sau alte probleme de santate). Tocmai de aceea, compania Axa Service din Bucuresti va vine in intampinare cu poduri rulante, niste echipamentele industriale de ridicat bine venite atunci cand lucrati in industrii care presupun activitati de ridicare a greutatilor, cum este de exemplu industria constructiilor.

Ce sunt aceste poduri rulante si ce sarcini indeplinesc ?

Podurile rulante reprezinta echipamente de ridicat extrem de complexe si de utile in procesele industriale, care dispun de unul sau mai multe mecanisme cu ajutorul carora efectueaza miscarile de deplasare a sarcinilor. Aceste poduri rulante au capacitatea de a se deplasa pe cai de rulare situate la inaltime. De asemenea, ele sunt realizate pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza in hale de productie de orice natura sau depozite acoperite sau deschise, neocupand spatiu la sol.

Proiectarea si executia podurilor rulante furnizate de Axa Service sunt in acord cu prescriptiile tehnice ISCIR in vigoare si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat. Produsele industriale ale firmei din capitala contin marca firmei OMIS, un nume de rezonanta printre liderii europeni datorita calitatii serviciilor si produselor pe care le comercializeaza. In ceea ce priveste materialele din care echipamentele sunt fabicate, acestea sunt de o calitate la standarde inalte pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura vreme indelungata de produsele achizitionate.

Fiind foarte complexe in constructie, podurile rulante Axa Service indeplineasc fara greseala activitatile pentru care sunt create. Aceste activitati de ridicare se efectueaza pe caile de rulare care sunt situate la inaltime. Gama de sarcini sau de deschideri pentru care aceste poduri pot fi folosite este extrem de diversificata, acestea putand fi utilizate atat in hale de productie, cat si in depozite fie ele deschise sau acoperite, datorita avantajului ca nu ocupa spatiu la sol.

Tipurile de poduri rulante puse la dispozitie de Axa Service!

Podurile rulante comercializate de firma Axa Service  se impart in doua categorii: poduri rulante monogrinda si poduri rulante bigrinda. Primele sunt prevazute cu electropalane cu lant sau cu cablu, in functie de cerintele tehnice de exploatare, si au una sau doua viteze de ridicare. Acestea ofera si solutia de variatie continua a vitezei de ridicare. Miscarile de translatie se realizeaza cu variatoare de frecventa asigurand o acceleratie fara socuri in deplasare.

In ceea ce priveste podurile rulante bigrinda, acestea pot fi utilizate pentru deschideri mai mari decat cele monogrinda, cu aceeasi sarcina nominala. Podurile rulante suspendate pot fi usor deplasate manual, dar pentru sarcini nominale si ecartamente mai mari este recomandat utilizarea dispozitivelor de actionare.

Pentru a va asigura ca nu veti avea probleme cu aceste poduri rulante comercializate de Axa Service, aveti la dispozitie posibilitatea incheierii unor contracte de service si reparatii cu firma din Bucuresti.

Date de contact:

B-dul Basarabia, Nr. 256,

sector 3, Bucuresti

Telefon: +40 216 367 948 / +40 749 217 981

Fax:      +40 318 155 176

Email: office@axaservice.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.