Axa Trans Construct- hale metalice de calitate superioara!

building-856438_640-320x213Doresti sa-ti construiesti niste hale metalice intr-un timp scurt si ai nevoie de o echipa cu experienta in domeniu care sa te ajute? Axa Trans Construct iti vine in ajutor.

Societatea Axa Trans Construct isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si al lucrarilor edilitare, asigurand totodata clientilor servicii de proiectare si executie. Printre serviciile oferite putem enumera: ridicarea constructiilor metalice, civile, industriale, executia de drumuri, terasamente, evacuari si transport de moloz, pamant dar si alte materiale asemanatoare precum si inchirierea utilajelor de specialitate.

Axa Trans Construct s-a facut remarcata de-a lungul timpul pe piata de profil, datorita seriozitatii, promptitudinii si calitatii lucrarilor realizate.

Halele metalice sunt niste constructii ce sunt folosite cu succes pe post de sala de sport, depozite, show-room-uri, service auto, spalatori auto, hale de productie si lista poate continua. De cele mai multe ori, la baza acestora stau europrofile realizate din otel de inalta calitate.

De ce sa apelezi la Axa Trans Construct pentru hale metalice?

Asa cum am mai mentionat, materialele utilizate de catre Axa Trans Construct pentru realizarea halelor metalice sunt de calitate superioara. In plus, hale metalice sunt realizate la cele mai avantajoase preturi de catre echipa specializata in domeniu a Societatii Axa Trans Construct.

In prezent, halele metalice industriale sunt din ce in ce mai utilizate in majoritatea oraselor, acestea reusind sa acapareze arhitectura urbana fara a deranja pe cineva.

Asadar, daca ai in plan constuctia unor hale metalice, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul specialistilor Axa Trans Construct.

Iata si cateva dintre avantajele pe care aceste hale metalice le prezinta:

 • datorita materialelor de calitate superioara , halele metalice sunt rezistente pentru o perioada indelungata de timp
 • dimensiunile si formele pot varia in functie de necesitati
 • hale metalice pot indeplini functii variate, precum: se folosesc pe post de depozite, aali de sport, magazine, etc.
 • timpul de executie al halelor este scurt in comparatie cu alte constructii
 • durabilitate foarte buna
 • prezinta stabilitate ridicata chiar si in cazul unui cutremur
 • costurile de ridicare sunt avantajoase
 • pot fi personalizate dupa cerinte si nevoi
 • structura unei hale metalice este demontabila
 • la nevoie , hala metalica se poate demonta
 • aspectul este unul placut si modern, acest lucru putand face ca aceste hale metalice sa fie utilizate ca si sedii de birouri

Axa Trans Construct realizeaza hale metalice la cele mai avantajoase preturi si de inalta calitate!

Daca vrei sa ai garantia unor hale metalice trainice si rezistente, atunci apeleaza cu incredere la Axa Trans Construct. Totodata, aceasta Societate din Bucuresti mai inchiriaza in conditii foarte avantajoase utilaje de constructii, shele, cofraje metalice, echipamente pentru finisarea betonului si lista poate continua.

Chiar daca constructia unei hale metalice pare a fi usor de realizat, cel mai indicat este sa apelezi la o echipa de specialisti cum sunt cei de la Axa Trans Construct.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.axatc.ro sau contacteaza reprezentantii- 0721 262 176/ 0720 292 292. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.