Azil de batrani Bucuresti pentru orice persoana care isi doreste o batranete linistita

azil pentru batrani bucuresti

Azil de batrani Bucuresti – Sky Angel este cel mai in masura sa va ofere cele mai bune si mai sigure servicii dupa piata pana in acest moment.

Azil de batrani Bucuresti – Sky Angel.

Azil de batrani Bucuresti pentru a nu mai conta grijile si nevoile de zi cu zi. Totul aici este extrem de simplu si de profesionalist. Angajatii au experienta in acest domeniu si va pot oferii cele mai buna si mai sigure servicii. Aici aveti garantia unor servicii ireprosabile si mai ales aveti siguranta ca persoana draga are parte de tot suportul si de toata atentia posibila.

Persoana draga dumneavoastra va avea cea mai buna si mai sigura camera precum si asistenta 24de ore din 24 dar si un medic care sa se ocupe de ea in permanenta.Camerele sunt extrem de curate mai ales ca exista un personal care sa se ocupe numai de asta. Serviciile oferite d ecatre Sky Angel sunt: cazare permanenta sau pe anumite perioade, servicii de ingrijire si asistenta medicala non stop, supravegherea atenta a tuturor persoanelor, organizarea unor activitati zilnice pentru batrani, posibilitatea de a opta pentru servicii de curatenie, servicii de cosmetica si ingrijire personala, masa asigurata – ce include mic dejun, pranz si cina, organizarea unor evenimente speciale si excursii in diverse locuri.

Dotarile pe careaceasta le detine sunt: camere mais si foarte spatioase, camere complet mobilate cu televizor, internet si telefon, camere video pentru a supraveghea persoanele, biblioteca cu peste 1500 de volume, spatiu suficient pentru plimbari in aer liber, livada cu pomi fructiferi si acces gratuit la pescuit.

Azil de batrani Bucuresti pentru a avea cea mai linistita batranete si a avea prieteni noi.

Azil de batrani Bucuresti – Sky Angel o companie sigura si linistita care sa va ofere cele mai frumoase momente ale batranetii. Nimic nu va mai conta atunci cand aveti asigurata masa, curatenia si in plus aveti si asistenta 24 de ore din 24 plus un medic care sa se ocupe de dumneavoastra in permanenta. Toate camerele sunt dotate cu plasma , telefon si internet. Deasemenea au si vedere spre Casa Poporului, tocmai pentru a avea o imagine sublima. Cladirea este amplasata la doar 15 km d eBucuresti, fiind foarte accesibila pentru dumneavoastra si reusind astfel sa va vizitati persoana draga oricand.

Azil de batrani Bucuresti – siguranta garantata.

Azil de batrani Bucuresti este unul dintre cele mai bune si mai sigure. Totul aici se desfasoara asa cum dumneavoastra veti solicita, in plus daca doriti compania va poate pune la dispozitie si inregistrarile cu persoana draga dumneavoastra pentru a o putea avea sub supraveghere. Tot ce dumneavoastra va doriti sa aibe parte aici va avea.

Preturile pentru un pachet standard incep de la 1800 lei si poate include : medic generalist, asistenta medicala 24 d eore din 24, televizor LED, internet, trei mese pe zi plus doua gustari. Pentru mai multe detalii puteti lua legatura telefonic cu unul dintre angajatii companiei sau sa trimiteti un mail pe adresa acestora.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.