Badas Business-Monitorizare auto, sau cum sa fii in siguranta la volanul masinii

camera-220x165Vrei sa te stii in siguranta chiar si la volanul masinii? Iti doresti eficienta maxima in cazul unor furturi sau acte de vandalism? Afla ca poti avea un martor ocular permanent in trafic. Este vorba de camerele de supraveghere video sau DVR auto. Practice, vigilente si ultrainteligente, camerele de monitorizare auto sunt o investitie optima pentru toti soferii, inclusiv pentru firmele de distributie sau companii care detin parcuri auto.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi solutii de monitorizare auto? Badas Business iti ofera o gama variata de echipamene de monitorizare auto la preturi ideale. Poti opta fie pentru DVR auto capabil sa monitorizeze video si audio in timpul condusului, fie pentru camere de supraveghere video marca Sony, eficiente in cazul tuturor evenimentelor rutiere.

Solutiile propuse de Badas Business se adreseaza mai multor arii, de la transport in comun, taxi, scoli de soferi, pana firme de distributie/curierat si masini proprii.

Fie ca doresti sa cresti productiviatea business-ului tau, fie sa sporesti nivelul de siguranta atunci cand te afli volanul masinii personale, Badas Business dispune de tehnologia necesara!

Monitorizare auto-Un ¨martor¨ eficient

Dincolo de riscul accidentelor, sofatul mai implica o serie de alte riscuri. Printre cele mai des intalnite se numara furturile de/din autovehicule, agresiunile fizice si actele de vandalism. Orice infractiune poate fi surprinsa in timp real de catre un ¨martor¨ extrem de vigilent: camera de supraveghere.

Chiar daca sunt considerate solutii practice pentru cladiri si spatii private, camerele de supraveghere se dovedesc a fi foarte eficiente si in cazul monitorizarii auto.

De ce este necesara monitorizarea auto si cui se adreseaza?

Traficul aglomerat este o sursa de evenimente mai mult sau mai putin dorite. Pentru un taximetrist, de pilda, riscul cel mai mare il reprezinta clientii. Recalcitranti sau nu, in stare de ebrietate sau pus pe fapte mai putin ortodoxe, ei sunt un real pericol pentru soferii care se vad nevoiti sa deschida portiera orcui, la orice ora din zi si din noapte. O camera de supraveghere poate surprinde orice gest dincolo de limita legii si poate oferi informatii vitale despre persoana in cauza.

Scolile de sofer reprezinta o alta categoria dependenta de monitorizarea auto. O camera video poate sa inregistreze si sa redea in amanunt practici neprofesionale ale instructorilor auto, sau poate sa monitorizeze examene.

Si in mijloacele de transport in comun se pot intampla fapte reprobabile savarsite fie de soferi fie de calatori.Orice abatere este surprinsa si oferita drept proba cu ajutorul unei camere de supraveghere sau a unui DVR auto.

Soferi indisciplinati si fara chef de munca? Productivitatea si seriozitatea soferilor poate fi monitorizata cu ajutorul dispozitivelor de acest gen.Intarzierile, lipsa de profesionalism si abaterile de la traseu pot fi scoase la iveala cu ajutorul echipamentelor de monitorizare auto.

Badas Business te tine la curent cu cele mai noi solutii in materie de monitorizare auto. Firma bucuresteana iti ofera accesul la echipamente de ultima generatie, furnizate de la nume cu prestigiu in domeniu si oferite la preturi avantajoase.

Acceseaza www.badas.ro si alege una dintre variantele de monitorizare auto. Indiferent de optiuni, cu Badas Business ai garantia inovatiei si a profesionalismului de inalta clasa!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.