Badas Business Va Ofera Software de Monitorizare Video Metrici

Daca sunteti in cautarea unui software de monitorizare video si recunoastere a numerelor de inmatriculare auto cu adevarat eficient, simplu de implementat si de folosit, dar si accesibil ca pret, Metrici este ceea ce cautati. Firma Badas Business va poate pune la dispozitie acest software foarte folositor.

Misiunea Badas Business este aceea de a oferi clientilor sai cele mai noi metode si solutii in domeniul securitatii, iar includerea unui astfel de produs revolutionar in oferta nu este decat o confirmare in acest sens. Intrebuintarile specifice sistemului Metrici il transforma in solutia  perfecta pentru o serie de aplicatii privind supravegherea si managementul eficient al masinilor, fie ca este vorba de un drum public sau de o parcare privata.

Analiza traficului pe baza imaginilor video cu ajutorul sistemului Metrici

Sistemul Metrici functioneaza pe baza unor camere de supraveghere video, fiind compatibil cu o gama variata de camere video. Odata instalat si activat, sistemul Metrici va incepe sa recunoasca si sa inregistreze numerele de inmatriculare ale masinilor care trec prin fata camerelor. Inregistrarile vor fi salvate intr-o baza de date, care va oferi informatii precum: numarul de inmatriculare, tara in care masina a fost inmatriculata sau ora si locul exact unde a fost observata, plus o fotografie a fiecarui autovehicul in parte.

Metrici are o varietate de utilizari in functie de nevoile fiecarui client: monitorizarea traficului rutier, managementul parcarilor, detectia autoturismelor suspecte, supravegherea parcurilor auto, prevenirea furtului de masini sau solutionarea cat mai rapida a unor astfel de cazuri, etc. Metrici opate fi folosit cu succes in parcari cu plata, spitale, institutii, centre comerciale, alte cladiri publice sau private, hoteluri sau pur si simplu in zonele de trafic intens circulate.

Care sunt avantajele sistemului Metrici?

Metrici este un program usor de folosit, care se poate instala in doar 20 de minute. Programul ofera eficienta in functionare si inregistrarea si recunoasterea numerelor de inmatriculare chiar si conditii meteo nefavorabile sau pe timp de noapte.

Informatiile sunt stocate in timp real intrucat, viteza de inregistrare/recunoastere fiind de mai putin de o secunda. Costurile initiale sunt amortizate in timp, rezultatele sunt garantate, sistemul putand fi personalizat in functie de nevoile fiecarui client.

Firma Badas Business din Bucuresti se ocupa cu comertul, instalarea, repararea si mentenanta sistemelor de securitate si echipamentelor de birotica, fiind specializata si in realizarea analizelor de risc la securitatea fizica, respectand normele aflate in vigoare. Firma dispune de certificari care atesta atat serviciile oferite, cat si implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii si de mediu, conform standardelor ISO aferente.

Vasta experienta acumulata in domeniu si personalul calificat, cu ani de experienta, care activeaza in cadrul companiei sunt aspecte care garanteaza calitatea serviciilor si profesionalismul echipei. Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele sistemului Metrici sau ai nevoie de mai multe infomatii sau sfaturi ia legatura cu reprezentatii fimrie Badas Business. Echipa iti ofera servicii de instalare si instruire in utilizarea corecta a acestuia, solutii personalizate si, bineinteles, un raport calitate-pret de neegalat.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.