Baghete din polistiren Blu Art Design – O solutie originala pentru locuinta dumneavoastra!

baghete polistirenBaghetele din polistiren sunt elemente de finisare moderne, care cresc considerabil farmecul incaperilor. Se aplica pe beton, lemn, tapet, prin lipire cu adeziv pentru polistiren. Baghetele sunt din polistiren extrudat, de colt sau ornamentale (pot fi aplicate pe perete sau tavan), de culoare alba. Cele albe pot fi zugravite sau vopsite, de mai multe ori, cu vopsele pe baza de apa. Se intretin usor prin stergere cu o carpa umeda. Daca vreti sa imprimati un plus de originalitate si eleganta locuintei dumneavoastra, compania Blu Art Design din Iasi va pune la dispozitie baghetele ornamentale de interior care se potrivesc perfect cu orice tip de locuinta, indiferent daca aceasta este construita intr-un stil clasic sau modern.

Baghetele din polistiren Blu Art Design se monteaza de obicei in punctul in care tavanul se imbina cu peretele, putand fi de asemenea aplicate si pe suprafetele acestora. Baghetele sunt realizate in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. In cadrul acestui proces, se tine cont de dimensiunile si modelele preferate. Pentru rezultate de exceptie, pot fi combinate cu scafe, coloane, pilastri sau alte elemente de acest gen.

Blu Art Design produce pentru domeniul amenajarilor interioare o gama bogata de baghete decorative din polistiren pentru tavane, brauri si rame ornamentale pentru pereti sau scafe decorative din polistiren. Baghetele decorative pentru interior sunt realizate din polistiren extrudat (XPS). Pe langa decorarea perimetrala a intersectiilor dintre perete si tavan, au si rolul de a masca cabluri sau defectele de la zugravit. Polistirenul extrudat (XPS) folosit la baghetele ornamentale pentru interior are o porozitate inchisa, neteda. Montajul baghetelor din polistiren pentru interior se poate realiza si cu silicon universal transparent. Pentru vopsirea profilelor din polistiren se poate folosi vopsea lavabila de exterior / interior (dupa caz), care se aplica fie direct pe polistiren, fie peste adezivul cu rol de protectie.

Baghetele decorative din Polistiren Blu Art Design sunt excelente pentru restaurare fatade cladiri, amenajari interioare si exterioare, mascare tevi , mascare suport draperii, etc. Se pot face in diverse forme si dimensiuni. Formele din polistiren inlocuiesc cu succes scafele si formele din rigips, mai ieftine, mai usor de aplicat si mai usoare.

Avand la dispozitie o echipa de profesionisti, pasionati de acest domeniu, firma realizeaza baghete de interior pe placul clientilor, produsele obtinute avand capacitatea de a satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre acestia. Produse moderne, folosite cu scopul de a infrumuseta si de a oferi un aspect unic incaperilor sunt si scafele de interior ale companiei din capitala. Scafele din polistiren le inlocuiesc cu succes pe cele din rigips, datorita multitudinii de modele si dimensiuni. Sunt tot mai des cautate de catre designerii de interior deoarece sunt produse moderne. Prin utilizarea acestor materiale se pot crea spatii unice in functie de imaginatia beneficiarului.

Aparuta pe piata in anul 2006, firma Blu Art Design din Iasi este specializata in realizarea produselor ornamentale din polistiren expandat. Folosite cu succes atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare, in cadrul acestei categorii veti regasi, pe langa baghete si scafe, si cornise, coloane, pilastri si multe altele, toate executate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate disponibile pe piata de profil.

Date de contact:

Sat: Dancu, Comuna: Holboca, Judetul: Iasi

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

Telefon mobil: 0728075484

Fax: 0332814726

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.