Balustrade perfecte pentru locuinta ta! – Inomet Design

Balustrade-inox-KqV6cScarile reprezinta principalul element de legatura dintre doua nivele, insa pentru ca acestea sa va ofere o siguranta sporita se impune montarea unor balustrade de cea mai buna calitate. Acestea, pe langa scopul de protectie, au si un important rol estetic pe care nu trebuie sa il trecem cu vederea daca dorim ca aspectul locuintei noastre sa fie imbunatatit intr-un mod considerabil.

Compania Inomet Design din Constanta va pune la dispozite o gama larga si diversificata de balustrade din inox, la un raport avantajos calitate-pret. Asadar, puteti opta pentru mai multe modele, in functie de preferintele si necesitatile voastre, dar si in functie de spatiul in care doriti sa le amplasati sau de tipul de scari pentru care sunt realizate. Echipa de specialisti a societatii noastre se mobilizeaza pentru a va oferi produse la standarde europene: balustrade din inox cu 3 traverse (mana curenta d40 de mm, montanti d30 de mm, traverse d10mm, elemente mascare d80mm), balustrade din inox cu mana curenta din lemn (insertie de lemn de diferite culori, traverse inox paralele cu mana curenta sau curbate, spice inox d10, capace mascare d80mm, inele mascare inox d80mm, flanse inox d60/40/5 mm),  balustrade din inox cu insertii de lemn (pe diferite nunate atat la mana curenta, cat si la montantii cu panouri de sticla securizata, montanti din inox d40, elemente de prindere geam d60/30/3, capace de mascare d80, spice din inox, etc.), balustrade din inox cu panouri din stiplex, cu policarbonat, cu tabla perforata, cu montanti unghiulari sau deviati, etc. Acestea sunt doar cateva modele dintre cele pe care suntem capabili sa le realizam. Avand in vedere experienta acumulata in intreg decursul activitatii noastre, reusim sa ne pliem cu usurinta pe solicitarile clientilor nostri astfel incat satisfactia lor cu privire la produsele achizitionate, sa fie deplina.

Balustradele din inox se comporta excelent atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare, ele reprezentand o alegere potrivita pentru ambele tipuri de locatii. Indiferent ca este vorba de terase, balcoane sau scari- balustradele din inox de la Inomet Design se vor incadra perfect in decorul spatiilor respective, completandu-le armonios si generand valoare adaugata. Vor contribui cu succes, la obtinerea unui efect care va impresiona si va atrage toate privirile.

Materialele din care sunt confectionate balustradele, oferite de catre compania Inomet Design, sunt de cea mai buna calitate astfel incat acestea sa va asigure avantaje maxime: rezistenta la coroziune, la zgarieturi, la socuri, la intemperii, o durata indelungata de exploatare, aspect deosebit, etc.

Inoxul impresioneaza de fiecare data, prin natura sa. Specialistii societatii constantene vor realiza corect si frumos fiecare model de balustrada, astfel ca acestea vor fi, obligatoriu, in centrul atentiei tuturor. Dupa cum am specificat anterior, pentru un plus de confort si rafinament, acordam o atentie deosebita materialului din care este confectionata mana curenta si insertiile balustradelor, astfel ca putem executa balustrade din inox cu insertii de lemn de diferite esente (dar nu numai), care in combinatie cu inoxul, sunt placute in exploatare si au un aspect deosebit.

Garantia calitatii este data de experienta si profesionalismul personalului, de echipamentele performante de prelucrare a metalelor, dar si de calitatea materialelor folosite, importate din Italia.

Produsele pe care le realizam, indiferent ca este vorba de balustrade, scari sau orice alt tip de confectii metalice, sunt concepute si adaptate la fiecare proiect in parte.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.