Becuri auto cu led-uri de la Solar Watts!

1369819570_smart-integrated-solar-street-lightDaca ai nevoie sau vrei sa achizitionezi becuri auto cu led-uri, Solar Watts iti ofera cele mai bune produse de acest gen. In cadrul magazinului Solar Watts, ai la dispozitie becuri auto cu led-uri pentru industria auto pe mai multe categori,i astfel ca vei gasi cu siguranta produsele dorite. Corpurile de iluminat cu led-uri au durata mai lunga de viata si sunt mai rezistente la socuri si vibratii. Led-urile sunt adaptate la tipul de autovehicul, fie ca este vorba de autoturism, bicicleta, autobuz, camion, motocicleta, motoscutere sau vehicule cu gabarit mare.

Toate produsele oferite au un raport optim calitate-pret si respecta standardele de calitate din domeniu. Produsele oferite sunt rezistente la socuri si temperaturi scazute, astfel incat nu iti vei mai face probleme cu inlocuirea acestora. Pentru a fi sigur ca faci o alegere potrivita, solicita consultanta echipei de specialisti Solar Watts, iar acestia iti vor oferi indrumari si sfaturi specializate. Inlocuirea becurilor vechi cu becuri cu led va conduce la o economie care genereaza o durata mai mare de folosire si costuri de mentenanta mai reduse.

Alege becuri auto cu led-uri!

Spre deosebire de celelalte tipuri de becuri, acestea au o durata mai lunga de viata si ofera o lumina mai clara si mai puternica. Corpurile cu leduri sunt impartite pe mai multe categorii in functie de unghiul, suportul lampii, culoarea, utilizarea si diametrul acestora. Destinatiile de utilizare a acestor becuri cu led auto sunt inlocuirea becurilor de pozitie atat pentru fata, cat si pentru spate, a becurilor de pozitie frana, a luminilor de semnalizare, iluminatul interior al masinii, precum si a becurilor de la placuta de inmatriculare, lumina de parcare si de ceata, lampa de portbagaj si altele. Produsele ofera o lumina necesara si au o durata lunga de viata. In plus, ele sunt solide, rezistente la socuri, ofera o protectie interna TVS si reduc costurile de intretinere.

Mai mult decat atat, sunt ecologice si nu contin plumb sau mercur. Lumina distribuita este uniforma si mult mai clara, genereaza putina caldura si sunt eco friendly. Recuperarea investitiei se realizeaza in scurt timp si nu vei fi nevoit sa schimbi prea repede becurile auto. Producatorii de becuri auto led sunt cunoscuti in domeniu, iar tipul de led si culoarea luminii poate varia in functie de preferinte. Pentru imagini, informatii aditionale si comenzi, rasfoieste paginile site-ului Solar Watts.

Solar Watts recomanda utilizarea led-urilor

Solar Watts are ca obiect de activitate importul, producerea si comercializarea de panouri solare si corpuri de iuminat pentru furnizarea energiei electrice. Pentru sisteme eficiente, care sa duca la scaderea platii la energie electrice si sa confere o durabilitate mare de utilizare, apeleaza la echipa Solar Watts. Vei gasi o varietate de produse si modele de la corpuri de iluminat pe baza de led, becuri si aplice cu leduri, pana la spoturi cu leduri si becuri auto cu leduri. Oferind produse de calitate, bazate pe tehnologia led, echipa firmei Solar Watts promoveaza protejarea mediului inconjurator.

 

Datele de contact ale firmei Solar Watts

Adresa firmei: Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl.7, Braila

Telefon: 0721 381 949

Email: office@solarwatts.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.