Bentley Romania SRL: Universul fermei dumneavoastra

bentley RomaniaAdministrarea unei ferme implica operatii diverse, complexe si care necesita atentie crescuta la detalii si o buna cunoastere a legislatiei in vigoare. Gestionarea activitatii desfasurate in cadrul unei ferme trebuie sa indeplineasca normele de igiena si de protectia animalelor impuse, precum si alte directii specificate in documentatia de profil. De aceea, daca activati in acest domeniu, trebuie sa aveti langa dumneavoastra un personal calificat, care sa poata indeplini in cele mai bune conditii sarcinile impuse. Pentru a va acorda suportul necesar, Bentley Romania SRL ofera servicii complete si complexe pentru desfasurarea activitatii in cadrul fermelor din Romania.

Bentley Romania are o experienta de peste 8 ani pe piata din Romania, compania fiind subsidiara companiei Bentley Instruments INC din SUA. Bentley Romania importa, distribuie si asigura servicii pentru o gama larga de  aparatura si dotari pentru  laborator, precum si echipamente zootehnice si produse pentru uz veterinar. Compania este recunoscuta pentru  distributia de crotalii si microcipuri injectabile oficiale pentru identificarea bovinelor, ovinelor, caprinelor, suinelor, ecvideelor si animalelor de companie. Gama de produse oferite de Bentley Romania este extinsa si se adreseaza celor ce administreaza activitatea fermelor din tara si din afara ei. Toate produsele sunt certificate, aprobate si omologate, calitatea acestora fiind ireprosabila. Mai mult, preturile si tarifele practicate sunt avantajoase, disponibile in functie de buget si necesitati.

Dupa cum am mentionat, printre produsele comercializate de Bentley Romania se numara si crotaliile pentru animale. Acestea sunt esentiale pentru veterinari, indiferent daca ele sunt utilizate in cadrul unei ferme sau in cadrul unei comunitati locale. Crotaliile se pot pozitiona pe una, sau ambele urechi ale animalelor (conform legislatiei) si reprezinta principala solutie de identificare a bovinelor, ovinelor, caprinelor si suinelor. Crotaliile sunt impartite pe 2 categorii in functie de modalitatea in care in care este disponibil codul animalului: crotalii vizuale (codul este gravat prin tehnologie LASER) si electronice (codul este continut de un transponder RFID capabil sa comunice informatia catre un cititor electronic).

Crotaliile vizuale permit identificarea animalului de catre operator, prin citirea codului de pe dispozitivul in cauza. Aceasta solutie este utilizata in cazul vacilor (specia bovina): aceste animale fiind identificate cu cate o crotalie vizuala in fiecare ureche. In cazul in care detineti o ferma de ovine (sau caprine) este obligatorie utilizarea kiturilor: o crotalie vizuala intr-o ureche si o crotalie elecctronica in a doua ureche. Ambele crotalii vor avea acelasi cod (inscriptionat Laser dar si codificat in crotalia electronica) oferind astfel siguranta maxima. Crotalia electronica se poate citi de la distanta, de un cititor fix (exemplu o poarta de trecere care are sistemul de citire implementat) sau de catre un cititor portabil (de buzunar).

Daca animalul din ferma dumneavoastra a pierdut crotalia/crotaliile, tot Bentley Romania este firma autorizata pentru a emite crotalia oficiala duplicat.

De asemenea, in caz ca doriti o codificare suplimentara celei oficiale, pentru managementul intern, firma timisoreana va ofera si crotalii neinscriptionate de diverse culori (pentru care ofera markere speciale) sau chiar personalizeaza crotalii cu un cod particular, folosind tehnologia de gravare laser. Atentie, aceste crotalii suplimentare nu elimina obligativitatea existentei crotaliilor oficiale.

Reprezentantii Bentley Romania va stau la dispozitie pentru a identifica produsele potrivite afacerii dumneavoastra.

Pentru identificarea cainilor, pisicilor si cabalinelor (cailor) sunt disponibile microcipuri injectabile. Un microcip injectabil este incorporat intr-o carcasa de sticla biocompatibila, de dimensiuni foarte mici (cativa milimetri), se implanteaza subcutanat si este insesizabil de catre animal. Acest microcip este codificat cu un numar unic pe plan mondial. Microcipurile injectabile permit inregistrarea, trasabilitatea si identificarea animalului de companie sau a calului. Producatorul Trovan Ltd (Marea Britanie) reprezentat de Bentley Romania SRL este lider mondial in acest domeniu. Produsele sunt de o calitate exceptionala. Pentru a citi un microcip injectabil este suficient sa se treaca cu un cititor RFID pe deasupra zonei in care a fost implantat. Animalul nu este atins si este in perfecta siguranta.

Pentru a va informa despre aspectele legislative, preturi, modele sau caracteristici tehnice aveti la dispozitie cel mai vast magazin on-line specializat in identificarea animalelor: www.crotaliianimale.ro. Acest magazin ofera posibilitatea achizitionarii directe a produselor, in conditii perfect legale.

Bentley comercializeaza in special crotalii marca Datamars (Elvetia); pentru aceste produse compania pune la dispozitie o gama diversificata de modele pentru diverse specii de animale, cum ar fi: bovine, ovine, suine si caprine. In afara crotaliilor pentru animale, Bentley ofera si echipamente / aparatura de laborator (analizoare pentru determinarea calitatii laptelui, echipamente pentru microbiologie) si echipamente pentru ferme zootehnice / mediu (amintim: incineratoare ecologice pentru eliminarea deseurilor de origine animala, aparate profesionale pentru tuns animale, ecografe veterinare, garduri electrice pentru animale, cantare electronice pentru managementul efectivelor de animale, detectoare de estru, instrumentar veterinar, analizoare pentru diagnostic veterinar si multe altele).

Pentru lista completa a produselor distribuite de Bentley va recomandam accesarea site-urilor online ale companiei: www.bentleyromania.ro, www.crotaliianimale.ro, www.produseveterinare.ro si www.gard-electric.ro.

De pe aceleasi platforme online puteti obtine si alte informatii referitoare la activitatea desfasurata de Bentley Romania si puteti accesa serviciile oferite de companie. In cazul in care necesitati asistenta tehnica de specialitate sau daca doriti sa solicitati alte informatii necesare fermei dumneavoastra, utilizati datele de contact disponibile in josul acestui articol. Pentru comenzi telefonice utilizati aceleasi surse.

 Bentley Romania, contact:

S.C. BENTLEY ROMANIA S.R.L.

Piata Nicolae Balcescu, nr. 4, ap. 4

Timisoara, cod postal 300229


Pentru comenzi crotalii (si/sau alte produse pentru identificare: microcipuri injectabile, clesti crotaliere, cititoare, tatuare, etc) contactati:

PUNCT LUCRU IMPRIMARE CROTALII

Tel/fax: 0256 275 173; 0256 275 177

Tel gratuit: 08 0007 0007

Email: crotalii [@] bentleyromania.ro


Pentru alte comenzi / informatii:

SEDIUL ADMINISTRATIV

Tel/fax: 0256 210 946; 0256 223 349

Email: office [@] bentleyromania.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.