Benzi transportoare cauciuc nelipsite din activitatile societatii moderne actuale – de la Ikosar

56a4275b1928954b50a8ec5f379dbfac            Benzile transportoare cauciuc sunt acele dispozitive care ajuta la usurarea transportului anumitor produse, de dimensiuni si forme diferite, in ramuri diverse ale industriei. Benzile transportoare cauciuc sunt alese de catre clienti in functie de cerintele si necesitatile acestora, dar si de domeniul de activitate in care urmeaza sa fie folosite, realizandu-se astfel in forme si grosimi diferite, cu aplicatii diferite. Unele benzi transportoare cauciuc, asadar, sunt mai groase, pentru a transporta produse grele si foarte grele, in vreme ce altele sunt mai subtiri dar rigide si calitative. Compania Ikosar renumita atat la nivel national, cat si international, va ofera tot ce aveti nevoie in materie de benzi transportoare de cauciuc de pe piata!

Care este oferta de benzi transportoare de cauciuc in mod concret, din partea expertilor Ikosar?

Chiar daca va pare simplu, alegerea benzilor transportoare cauciuc nu este deloc o decizie usoara. Trebuie sa aveti cunostinte in domeniu, sau sa apelati la sfaturile unui specialist, pentru a nu da gres cu decizia luata. Firma Ikosar va pune la dispozitie o gama diversificata de benzi transportoare cauciuc, mai late sau mai inguste, cu insertii, folosite mai ales in industria alimentara, dar si in cea a prelucrarii lemnului.

Oferta Ikosar include benzi transportoare cauciuc pentru uz general cu insertie textila, cele cu suprafata antiderapanta si forme diferite, benzi transportoare cauciuc cu racleti transversali si velkanta. De asemenea, mai gasiti si benzi transportoare cauciuc cu racleti in V turnati si in Y si de tip Chevron, cu aplicatii speciale. Benzile cu insertie textila au o durata mult mai indelungata de viata, rezistenta sporita la abraziune si se folosesc cel mai adesea pentru a transporta agregatele usoare cum ar fi cerealele, produsele chimice si mineralele. Acestea rezista la temperaturi foarte scazute (-30 de grade Celsius) dar si foarte ridicate (+80 de grade Celsius). Pe de alta parte, benzile transportoare cauciuc cu racleti transversali si velkanta sunt cel mai des utilizate pentru transportul de capacitate mare pe distante mai scurte, fiind totodata si mai rigide. Benzile transportoare cauciuc cu racleti in V turnati transportul se efectueaza si in plan inclinat, si in plan orizontal. La Ikosar veti gasi benzi transportoare cauciuc mereu pe stoc, la un pret accesibil si de o calitate foarte buna, fiind cautate si de catre clientii din strainatate.

Firma Ikosar – producator si distribuitor de benzi transportoare cauciuc

Va invitam sa faceti cunostinta cu firma Ikosar, care are peste 23 de ani de activitate, si un portofoliu bogat de clienti fideli, atat la nivel national, cat si international. Produsele de calitate oferite, preturile atractive si mai ales serviciile prompte atrag o paleta variata de cumparatori. Printre produsele comercializate de Ikosar se numara benzile transportoare cauciuc, covoarele de cauciuc, curelele late de transmisie, benzi elevator, si lista poate continua. Intrati chiar acum pe site-ul companiei si convingeti-va de calitatea produselor oferite de o echipa energica si cu pregatire in domeniu, comandand benzi transportoare cauciuc!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.