Bigserv Roof. 3 modele de tabla faltuita pentru acoperisul casei tale

Bigserv Roof. 3 modele de tabla faltuita pentru acoperisul casei taleCand vine vorba de acoperisul casei tale, ce alegi? Daca esti traditionalist poti merge pe varianta clasica si anume, tigla din ceramica. Daca te-ai convins de avantajele tiglei metalice, nu ezita sa-ti faci un acoperis din acest material deosebit de rezistent. Insa, daca iti doresti si un aspect estetic placut, garantie de pana la 50 de ani si preturi atractive, opteaza pentru un acoperis faltuit, realizat cu ajutorul tablei faltuite.

Ce este tabla faltuita?

Tabla faltuita reprezinta o solutie completa si armonioasa pentru acoperisul oricarei case. Acest gen de material este deosebit de versatil, de elegant si este fara varsta, avand o durata mare de viata, de pana la 50 de ani. Tabla faltuita satisface si cele mai exigente gusturi in materie de amenajari.

Utilizarea unui otel special pentru realizarea ei, tehnologia de ultima generatie, cat si gama bogata de culori pe care o ai la dispozitie, fac din tabla faltuita o alegere inspirata. Ea este un material ideal care se potriveste arhitecturilor ultramoderne si constructiilor noi, dar se poate utiliza si pentru reabilitarea caselor vechi, pentru monumente istorice sau pentru cladiri ce se afla in patrimoniul national.

Printre avantajele tablei faltuite nu putem sa omitem:

– Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori;

– Se monteaza rapid si usor;

– Este deosebit de estetica si va da frumusete intregii locuinte;

– Panourile se fixeaza fara elemente vizibile;

– Pentru cresterea rigiditatii acoperisului se utilizeaza preprofilare longitudinale;

– Se poate utiliza chiar si pentru acoperisuri care au o panta foarte mica, de doar 4 sau 5 grade.

Tabla faltuita de la Bigserv Roof

Daca iti doresti tabla faltuita de calitate, apeleaza la Bigserv Roof. Aceasta companie din domeniul constructiilor, cu sediul in capitala, este distribuitor al celebrei marci de invelitori metalice Ruukki.

De ce sa alegi tabla faltuita de la Ruukki? Deoarece aceasta este confectionata dintr-un otel de foarte buna calitate, care iti va realiza un acoperis elegant, imprimand locuintei tale un stil traditional si, in acelasi timp puternic si rezistent. In plus, indiferent de stilul arhitectural al cladirii tale, tabla faltuita Ruukki se potriveste cu brio!

Tabla faltuita pe care Bigserv Roof ti-o propune are suprafata plana cu mici striatii, iar prinderea profilelor se face cat mai curat, ascuns. Marginea frontala este si ea faltuita, astfel incat aspectul general al acoperisului este si mai deosebit.

Tabla faltuita Ruukki poate fi achizitionata in 3 modele:

1. Classic Pural Mat. Performantele tehnice ale acestui tip de tabla faltuita permit o garantie de 50 de ani. In schimb, pentru performantele estetice garantia este data pentru 20 deBigserv Roof. 3 modele de tabla faltuita pentru acoperisul casei tale1 ani.

2. Classic Standard. Performantele estetice ale acestui model se intind pe o perioada de 10 ani, iar cele tehnice ating chiar si 30 de ani. Modelul este disponibil cu un sistem de protectie Polyester.

3. Classic Premium Embosat. Si in acest caz, performantele estetice sunt apreciate pana la 20 de ani, iar cele tehnice pana la 50 de ani. Aceasta varianta este disponibila si cu un sistem de protectie Pural Mat. Durabilitatea si calitatea Classic Premium este deosebita, iar eleganta este absoluta. In plus, beneficiezi si de izolare fonica.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege tabla faltuita acoperis Bigserv Roof. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Bigserv Roof? Suna la numarul 0723-321.422 si 0724-264.062 sau trimite un e-mail pe adresa oficiu@bigserv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.