Bigserv Roof – Eficienta termica si costuri reduse

52_1391624068_0Doresti sa ai accesul la un material de constructie eficient, care sa iti ofere o serie de beneficii printre care si economisirea costurilor pentru incalzire? Construieste cu ajutorul panourilor termoizolante sandwich, o metoda foarte populara in randul celor care doresc eficienta maxima si costuri reduse. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de astfel de materiale, raspunsul vine de la Bigserv Roof, companie ce iti ofera solutii inovatoare in domeniul constructiilor dar si produse furnizate direct de la producatori de top cu renume international, printre care Ruukki, Fakro si Velux, toate la preturi competitive. Convinge-te!

Avantajele panourilor termoizolante sandwich

Este ieftin, multisezonier, impermeabil, calduros, igienic, estetic, usor si fonoizolant. Pe scurt, acestea sunt doar o mica parte din caracteristicile unui panou termoizolant de tip sandwich, un material foarte apreciat in randul constructorilor, si totodata o metoda la indemana oricui doreste sa sporeasca nivelul de confort in locuinte, cu rezultate imediat vizibile. Panourile termoizolante sandwich sunt concepute astfel incat sa satisfaca cerintele de izolare termica si sa elimine formarea condensului in constructii, avand capacitatea de a satisface cerintele speciale ale spatiilor unde este cerut un mediu cu temperatura controlata sau confort termic. Acestea se pot utiliza la realizarea fatadelor, acoperisurilor, peretilor de compartimentare sau a plafoanelor.

Panourile termoizolante sunt elemente prefabricate, compuse din doua foi de tabla cu sistem de protectie si un miez izolator, care poate fi din vata de roca minerala, spuma poliuretanica sau spuma policianurata, in functie de destinatii si modele. Acest tip de material poate fi utilizat cu succes pentru diverse aplicatii, fie ca este vorba de cladiri industriale sau comerciale, hale, cladiri cu destinatie agricola, gospodarii si grajduri moderne, chioscuri, gherete, magazii, vile, cladiri de uz social, centre sportive, depozite sau edificii de birouri. Rezultatul? O reducere de pana la 30% al consumului anual de energie pentru climatizarea spatiilor. Dincolo de toate acestea, panourile termoizolante sandwich ajuta la o ridicare a constructiei mult mai rapida si o intretinere minima, fara costuri suplimentare sau efort. Pe scurt, alegerea acestui material reprezinta o investitie optima pe termen foarte lung, cu beneficii unice.

Bigserv Roof – profesionalism si servicii complete

Bigserv Roof vine in sprijinul clientilor cu o gama diversificata de panouri termoizolante sandwich, incepand cu modele pentru peretii exteriori si terminand cu cele destinate acoperisurilor. Astfel, Bigserv Roof ofera spre comercializare panouri de tip sandwich cu miezul realizat din diverse materiale, precum vata minerala incombustibila sau spuma poliuretanica. Mai mult decat atat, compania noastra iti sta la dispozitie si cu servicii profesionale de proiectare, respectiv instalare a panourilor, oferindu-ti astfel solutii eficiente de izolare termica, fonica dar si ignifuga adaptate cu succes nevoilor tale. Produsele aflate in portofoliul nostru poarta marca unor importanti producatori din domeniu, un argument in plus ce vine sa confirme calitatea lor dar si profesionalismul Bigserv Roof.

Bigserv Roof, cu sediul in Bucuresti, activeaza in domeniul constructiilor, oferind clientilor elemente pentru acoperisuri, ca de exemplu: o serie variata de invelitori metalice, jgheaburi, accesorii pentru invelitori si ferestre de mansarda, precum si multe altele. De asemenea, specialistii echipei Bigserv Roof iti ofera si servicii de consultanta in alegerea produselor, totul pentru ca acestea sa se potriveasca perfect exigentelor tale. Acceseaza pagina noastra de internet pentru informatii suplimentare si convinge-te de calitatea pe care o promovam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.