Bigserv Roof iti pune la dispozitie tigla metalica!

0ab7e1590ca4482c2fdc7a7430220b81Cand vine vorba de propria ta locuinta, iti doresti sa utilizezi cele mai bune materiale, sa apelezi la ajutorul celei mai bune echipe de constructori si sa pui in practica cele mai bune idei, pentru ca rezultatul final sa fie cel asteptat.

In momentul in care alegi sa iti construiesti o casa, dupa fundatie si structura, va trebui sa acorzi importanta si materialelor pe care le utilizezi pentru a construi acoperisul. Acoperisul este o componenta importanta din constructia unei case; in cazul in care faci alegerea gresita (materiale inferioare din punct de vedere calitativ), vei fi nevoit sa refaci toata aceasta parte peste cativa ani sau chiar peste cateva luni.

Bigserv Roof iti propune utilizarea tiglelor metalice pentru acoperis; acestea imbina partea practica cu cea estetica, rezultatul final fiind un acoperis deosebit din punct de vedere al aspectului, dar si o structura extrem de rezistenta in cazul intemperiilor, al temperaturilor si conditiilor extreme de vreme (zapada, grindina). Produsele comercializate de Bigserv Roof sunt marca Ruukki, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori din domeniu. Mai exact, vei putea alege intre trei tipuri de tigla metalica:

Tigla metalica Monterrey – profilul Monterrey este cel mai cunoscut din marca Ruukki datorita formei sale deosebite. Acest tip de acoperis iti este pus la dispozitie in trei variante:

– Lucios standard – aceasta varianta este special conceputa pentru cladirile moderne, oferind acel aspect specific acoperisurilor metalice. Recomandarea noastra este sa apelezi la acest model in cazul lucrarilor de renovare, desi este potrivit in orice proiect. Monterrey Standard iti este pus la dispozitie impreuna cu protective Polyester si are o durata de viata de pana la 30 de ani.

– Mat plus – aceasta varianta este distribuita impreuna cu sistemul de protectie Purex, fiind ideal pentru cladirile aflate intr-o zona cu factori de mediu agresivi, datorita finisajului mat usor structurat. Monterrey Plus are o durata de viata de pana la 40 de ani.

– Pural Premium – cel mai rezistent din gama Monterrey, Pural Premium are o garantie de 50 de ani in privinta rezistentei in timp si 20 de ani in ceea ce priveste aspectul.

Tigla metalica Adamante – in cazul in care te preocupa stilul arhitectural al locuintei tale, Ruukki Adamante este alegerea potrivita! Acest tip de tigla metalica confera oricarei cladiri un design cu totul special, transformand orice casa intr-o locuinta deosebita! Varianta Adamante iti este pusa la dispozitie in doua modele:

– Mat plus – impreuna cu sistemul de protectie Purex, acoperisul tau va rezista chiar si 40 de ani!

– Pural Premium – acest tip de tigla metalica este folosit impreuna cu sistemul de protectie Pural Matt, ceea ce ii ofera o rezistenta impresionanta in timp : apoximativ 50 de ani.

Tigla metalica Finnera – avantajul numarul 1 al modelului Finnera este designul inovator, care ii va oferi un aspect deosebit cladirii tale. Caracterul revolutionar al acestui tip de tigla este redat de marginea frontal dublu faltuita, utilizata in locul unei margini de tabla obisnuite. Desigur, acest aspect are o contributie si la capitolul rezistenta, modelul avand o durata de viata de pana la 40 de ani.

Alege tigla metalica Bigserv Roof! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.bigserv.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.