Bigserv Roof ofera tabla trapezoidala acoperis!

0f1fd061e34a7b8eb2c1e18f68a51099Pentru constructiile rezidentiale, dar si pentru cele industriale, agricole, publice si multe altele, firma Bigserv Roof ofera tabla trapezoidala pentru acoperis. Tabla trapezoidala pentru acoperis reprezinta invelitoarea perfecta, fiind o solutie simpla, ce se pliaza perfect diferitelor nevoi de acoperis. Indiferent de proiect, exigente sau preferinte, Bigserv Roof ofera solutia ideala pentru acoperisuri rezistente si cu un aspect estetic placut. Toata gama de invelitori metalice este furnizata de unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniu, compania finlandeza Ruukki, care iti sta la dispozitie cu un raport optim calitate-pret. Pentru toate produsele marca Ruukki este oferita o garantie mare, a carei valabilitate variaza in functie de modelul ales.

Indiferent de stilul arhitectural in care ai ales sa iti construiesti caminul, tabla trapezoidala acoperis se va potrivi perfect cu acesta. Cand vine vorba de acoperis, atat partea practica, cat si cea estetica sunt extrem de importante.

Tabla trapezoidala pentru acoperis

Confectionat din tabla de otel, acoperisul din tabla trapezoidala nu corodeaza si se comporta excelent indiferent de conditiile meteo. Se monteaza usor, iar aspectul simplu si elegant caracteristic confera oricarui tip de locuinta un aer modern.

Diverse modele de tabla trapezoidala, dar si alte tipuri de invelitori metalice iti sunt oferite de catre Bigserv Roof. Acestea sunt prevazute cu diferite sisteme de protectie, natura acestora fiind si unul dintre aspectele care dicteaza perioada de garantie a produselor. Prevazuta cu diferite straturi de protectie si confectionata din materiale de calitate, tabla trapezoidala confera rezistenta, durabilitate in timp, protectie sporita impotriva conditiilor meteo nefavorabile si a oricaror factori care ar putea afecta calitatea acestuia.

Firma ofera nenumarate variante de design si o multime de posibilitati cand vine vorba de culori. In functie de preferinte, ai sansa de a iti personaliza acoperisul caminului dupa bunul plac. In procesul de fabricare este utilizata tabla din otel galvanizat, material ce confera produsului finit protectie impotriva coroziunii si rezistenta cand vine vorba de fenomenele meteo extreme si nu numai. In functie de preferinte, ai mai multe variante cand vine vorba de paleta cromatica, tabla fiind disponibila in mai multe culori, cum ar fi: caramiziu, maro, gri, rosu si altele.

Cine este compania Bigserv Roof?

Cu sediul in Bucuresti, compania Bigserv Roof activeaza in domeniul constructiilor, oferind clientilor o varietate de elemente pentru acoperisuri. Datorita vastei experiente acumulate in domeniu, colectivul Bigserv Roof are posibilitatea de a veni in intampinarea nevoilor tale cu solutii profesionale, la preturi avantajoase, in raport cu calitatea produselor oferite. In plus, reprezentantii firmei iti stau la dispozitie cu consultanta de specialitate in vederea alegerii celor mai potrivite produse, indiferent ca este vorba de invelitorile metalice pentru viitorul acoperis al casei tale sau accesoriile ferestrelor de mansarda, a caror scop este sa sporeasca nivelul de confort in cadrul acestei incaperi.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa contactezi reprezentantii firmei Bigserv Roof sau acceseaza pagina de internet a companiei! Achizitioneaza tabla trapezoidala pentru acoperis oferita de Bigserv Roof daca esti in cautarea celor mai bune produse de pe piata, in materie de acoperisuri!

 

Datele de contact ale firmei Bigserv Roof

Adresa firmei: Splaiul Independentei, Nr. 2k, Et.1, Bucuresti

Telefon: 0723 32 14 22

Email: office@bigserv.ro

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.