Bio Romania Market – Avantajele consumului de produse bio!

alimente bioAlimentele ecologice, denumite si organice sau biologice, sunt produse de origine animala sau vegetala care au fost obtinute fara utilizarea substantelor chimice precum pesticide sau erbicide, fara adaosuri de substante sintetice la procesarea lor, nemodificate genetic si care nu au fost expuse iradierii. Beneficiile sunt deopotriva pentru sanatatea consumatorului si pentru mediul inconjurator, care nu are de suferit in urma proceselor tehnologice. O firma din Romania care este in prezent distribuitor al produselor alimentare bio, atat romanesti cat si provenite din import, este Bio Romania Market din Bucuresti. De la fructe, legume, produse de panificatie, dulciuri si pana la sucuri, vinuri sau condimente, oferta produselor disponibile este una generoasa.

Prin intermediul unui magazin online, firma din capitala comercializeaza produsele mentionate anterior si nu numai. Toate acestea sunt furnizate de catre producatori importanti in domeniu, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai bune alimente. Printre acestia, amintim: Ecofruct Romania, Farmacia Naturii, LaDorna si multe altele.

Lista completa de produse bio comercializate de Bio Romania Market cuprinde: condimentele bio, pastele fainoase bio, otet bio, ceaiuri medicinale bio, vinuri romanesti bio, produse de panificatie bio, faina integrala bio, smantana bio, lapte bio, ulei floarea-soarelui bio, fructe proaspete bio, suc de fructe bio, mezeluri bio, fructe uscate bio, cascaval bio, dulciuri bio, cereala bio, telemea bio, branza bio, oua bio si produse cosmetice bio.

Se stie ca alimentatia nesanatoasa, ce contine aditivi, coloranti, amelioratori si alte tipuri de E-uri, este frecvent implicata in aparitia unor afectiuni grave. Produsele ecologice sunt naturale si nu contin E-uri, de aceea consumul alimentelor organice poate preveni boli grave precum cancerul sau boli cardiovasculare.

Iata care sunt avantajele consumului de produse ecologice pe care si Bio Romania Market le comercializeaza:

– la producerea lor nu s-au folosit erbicide, pesticide, hormoni;

– nu contin aditivi sau alte substante chimice;

– nu sunt modificate genetic;

– produsele de origine animala nu contin urme de antibiotice;

– sunt produse sanatoase, lipsite de reziduuri toxice;

– au un continut echilibrat de substante bioactive si minerale;

– impactul asupra mediului inconjurator este minim.

Referindu-ne strict la fructe, trebuie sa spunem ca cele ecologice sunt mult mai sanatoase decat fructele pentru cultivarea carora s-au folosit pesticide. In plus, cantitatea de substante minerale si vitamine este mult mai mare in cazul fructelor si legumelor organice. Fructele si legumele ecologice contin cu 40% mai multi antioxidanti decat cele conventionale. Folosirea de ingrasaminte naturale si nu chimice, pe baza de azot, face ca fructele si legumele ecologice sa contina cantitati mult mai mici de nitrati, substante cunoscute cu potential cancerigen.

Lactatele si ouale ecologice provin de la animale care au fost hranite natural, cu plante obtinute fara utilizarea de produse chimice. In plus, in lactatele normale se regasesc urme de antibiotice care se administreaza animalelor. Acestea, ajunse in corpul uman, pot produce o serie de perturbari ale metabolismului, pot declansa alergii sau alte sensibilizari. Ele nu se gasesc in produsele lactate ecologice. Chiar daca au un continut mai scazut de proteine, aceste produse sunt de calitate superioara si sunt mai sanatoase.

Odata cu educarea populatiei asupra stilului de viata si constientizarea importantei unei alimentatii corecte pentru sanatatea organismului, noile produse ecologice au inceput sa inlocuiasca o parte dintre cele conventionale in dieta multor persoane. La noi in tara, produsele ecologice nu sunt chiar atat de populare precum in tarile occidentale, unde agricultorii si comerciantii au prevederi legale stricte iar consumatorii sunt siguri de ceea ce cumpara. Daca vreti sa beneficiati de toate avantajele acestor produse, apelati cu incredere la Bio Romania Market!

Date de contact:

Bucuresti, Str. Ing.Vasile Cristescu, nr. 26

Telefon: 0728 584 084

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.