Bio Romania Market. Beneficiile mierii de salcam

Bio Romania Market. Beneficiile mierii de salcamAi auzit ca mierea de salcam este deosebit de benefica pentru intreg organismul, de la imunizare si pana la utilizarea ei pentru frumusete, iar acum esti in cautarea unui producator de incredere care sa-ti furnizeze o miere de calitate? Daca pentru tine accentul cade pe cuvantul calitate, in acest caz, cel mai indicat este sa cumperi o miere de salcam curata sau ecologica, cum mai este denumita in termeni moderni.

Ce este mierea ecologica?

Produsele ecologice provin dintr-o agricultura ecologica, termen care mai poate fi intalnit si sub denumirea de agricultura organica sau agricultura biologica. Cand vorbim despre produse ecologice, facem referire si la alimente ce pot fi de provenienta vegetala sau animala.

Astfel, produsele ecologice se obtin:

– Fara utilizarea de pesticide sau alte substante chimice;

– Fara a fi adaugate substante sintetice in timpul procesarii lor;

– Fara regulatori de crestere sau adaosuri de stimulatori;

– Nemodificate genetic;

– Sub nici o forma nu a existat expunerea lor la iradiere.

La fel sta treaba si in cazul mierii ecologice. Ea este o miere mult mai curata si, deci, mai sanatoasa. Probabil ca te intrebi cum se obtine mierea ecologica? Ei bine, exista culturi intregi de plante sau livezi de copaci crescuti in stil ecologic, iar in acea zona albinele sunt duse la stuparit. Ele sunt supravegheate in permanenta de catre apicultori, astfel obtinandu-se o miere pura, ecologica.

Top 13 beneficii ale mierii de salcam de la Bio Romania Market

Cum recunosti mierea de salcam autentica? Aceasta are o nuanta de galben deschis, auriu sau, in multe cazuri, este aproape incolora. Aroma este dulce, discreta si te duce cu gandul la florile de salcam. De asemenea, mierea de salcam este cel mai dulce tip de miere intalnit, datorita concentratiei mai mari de zaharuri.

Mierea de salcam se zahariseste foarte greu, poate sa ramana in stare lichida chiar si 2 ani de zile. Si nu uita, daca mierea are un puternic miros de flori de salcam, in acest caz, ea este falsificata!

Ce contine mierea de salcam? In primul rand apa si glucide, apoi urmeaza proteinele si substantele minerale, acid folic si enzime, vitaminele B1, B2 si B6, factori antibiotici, graunte de polen, dar si substante aromatice.

In aceste conditii, care sunt recomandarile si beneficiile mierii de salcam?

1. In primul rand, mierea de salcam este energizanta si tonifianta;

2. Este aperitiva si starneste pofta de mancare;

3. Este laxativa, astfel incat cei care au probleme cu tranzitul intestinal o pot utiliza cu succes;

4. Amelioreaza digestia, fiind si un bun reglator intestinal;

5. Antianemica, deoarece are un continut bogat de minerale;

6. Combate oboseala si te ajuta sa te refaci dupa o boala sau o perioada foarte solicitanta;

7. Creste rezistenta fizica;

8. Are proprietati emoliente pentru tractul digestiv. In cazul in care suferi de hiperaciditate gastrica, mierea de salcam este ideala;

9. Expectoranta, calmand totodata tusea. Ea poate fi utilizata chiar si de catre copiii mai mici;Bio Romania Market. Beneficiile mierii de salcam1

10. In caz de gripa sau raceala, stimuleaza transpiratia;

11. Este un bun stimulent al activitatii cardiace;

12. Poate fi utilizata ca indulcitor natural, neavand efecte adverse;

13. In plus, mierea de salcam este benefica si frumusetii. Ea se poate utiliza in diferite masti pentru ten, par sau pentru intregul corp, astfel incat reprezentantele sexului frumos vor fi incantate de proprietatile ei.

De unde poti achizitiona si tu miere de salcam 100% ecologica? De pe Bio Romania Market. Aici vei gasi miere de salcam ecologica ambalata in recipiente de sticla de 200g, 500g sau 950g, cat si in plastic, sub forma unor ursuleti atractivi pentru copii, avand un gramaj de 250g.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege miere salcam ecologica Bio Romania Market. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Bio Romania Market? Suna la numarul 0728-584.084 sau trimite un e-mail pe adresa contact@bio-romania-market.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.