Biochem A-Expert in biocizi industriali

Biochel A-Expert in biocizi industrialiEsti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie biocizi industriali eficienti, ideali in tratarea lemnului si a altor medii? Solutia vine de la Biochem A, companie ce ofera expertiza in domeniul biocizilor industriali si solutii de protectie impotriva biodeteriorarii materialelor. Astfel, din catalogul de produse oferit de Biochem A, ai posibilitatea de a alege calitatea la tarife competitive. Convinge-te!

Biocizi industriali-Creati sa protejeze impotriva biodeteriorarii materialelor

Un produs biocid este o substanta activa cu scopul de a distruge si a impiedica formarea organismelor daunatoare, prin mijloace chimice sau biologice. Produsele biocide fac parte din viata de zi cu zi. Printre acestea se numara dezinfectantii utilizati la domiciliu sau in spitale, otrava de sobolani, repelentii pentru insecte, vopselele si spray-urile anti-mucegai, tabletele pentru purificarea apei, precum si multe altele. Biocizii isi aduc aportul si in domeniul prelucrarii lemnului datorita proprietatilor unice, menite sa protejeze materialele. Lemnul prelucrat este supus unei varietati de riscuri biologice, motiv pentru care este esentiala actiunea biocizilor industriali. Si pentru ca substantele sa ofere randamentul maxim si o eficienta garantata, alege produse reglementate care nu prezinta riscuri pentru om, pentru animale sau pentru mediu, alege un profesionist in domeniu: Biochem A. Motivul? Principalul domeniu de expertiza al companiei Biochem A este dezvoltarea de biocizi industriali si solutii de tratare a lemnului si a altor medii. Solutiile dezvoltate de compania noastra sunt destinate clientilor mari si medii si sunt utilizate pentru a creste nivelul calitatii in procesul de productie. Un argument in plus ce vine sa confirme performanta si eficienta produselor oferite de Biochem A este acela ca odata utilizati acesti biocizi industriali, materialele si mediile vor fi ferite de fungi si insecte, in mod special, astfel ca ele nu vor putea fi atacate de daunatori.

Biocizi industriali Biochem A-Inovatie, calitate si eficienta

Biochem A iti pune la dispozitie biocizi industriali de inalta calitate, reglementati conform normelor europene. Zendol B este un biocid pentru protectia lemnului din gama izotiazolonelor, completat cu noi functii si caracteristici superioare fata de produsele competitive. Acesta se poate utiliza in diverse aplicatii in domeniul lemnului prin imersie, vid sau presiune, ca produs de protectie a lemnului in padure. Cu alte cuvinte, produsul oferit de Biochem A este unul modern, creat sa raspunda cu succes necesitatilor si totodata, sa se conformeze celor mai inalte exigente. In plus, Zendol B este un biocid sigur, ce nu afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea animelelor si a oamenilor. Odata utilizat  acesta isi va face efectul imediat, iar rezultatele vor fi vizibile. Dincolo de produsele inovatoare, compania Biochem A iti ofera accesul si la tarife atractive, un motiv in plus sa consulti catalogul nostru de produse. Si pentru ca dorim sa punem la dispozitia clientilor servicii complete, specialistii nostri furnizeaza si suport tehnic.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, Biochem A a dezvoltat o gama larga de solutii pentru medii ce trebuie protejate impotriva biodeteriorarii. Produsele create sunt eficiente si patentate, motiv pentru care este acordata o atentie deosebita calitatii rezultatelor obtinute. Avand la baza o bogata experienta si un portofoliu bogat de clienti si parteneri, Biochim A ofera solutii de varf atat firmelor mici cat si celor mijlocii. Pentru a te convinge de profesionalismul dar si de calitatea solutiilor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.