Blu Art Design: Expertul in materie de design interior

Vreti sa va personalizati locuinta insa nu dispuneti de un buget adecvat pentru aceste operatiuni? Acum nu trebuie sa va mai ingrijorati in ceea ce priveste investitiile necesare operatiilor de amenajare interioara pentru ca serviciile companiei Blu Art Design vin in ajutorul dumneavoastra. Prin intermediul acestor servicii o sa reusiti sa va amenajati casa exact asa cum va doriti, totul la un pret mai mult decat avantajos si accesibil.

Blu Art Design este o companie a caror servicii si produse se adreseaza in special celor ce doresc sa isi amenajeze locuinta valorificand propriile viziuni in materie de design interior sau exterior. De aceea, Blu Art Design ofera o gama diversificata de profile decorative din polistiren expandat. Astfel, oferta companiei cuprinde produse precum baghete, scafe, cornise, coloane, pilastri si multe altele, toate executate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate disponibile pe piata de profil. Aceste profile din polistiren se pot accesoriza indiferent de locuinta, atat in apartamente, cat si in cazul vilelor sau a unitatilor ce ofera cazare in regim hotelier. Mai mult, profilele decorative se potrivesc atat cu stilul clasic, cat si cu cel modern, indiferent de preferintele fiecarui client in parte.

Dupa cum am mentionat in cadrul randurilor de mai sus, in oferta Blu Art Design se numara si scafele din polistiren. Aceste obiecte decorative pot fi utilizate cu usurinta atat pentru amenajari interioare, cat si pentru amenajari exterioare. De regula, scafele din polistiren sunt utilizate in realizarea unor bolte, in imbinarile dintre tavan si pereti, la tocurile usilor, la partea inferioara a scarilor interioare si asa mai departe. Scafele din polistiren au rolul de a masca anumite defecte ale constructiilor, dar si de a infrumuseta ambientul sau pentru a moderniza structura casei dumneavoastra.

Aceste obiecte ornamentale pot fi montate rapid si usor chiar si de catre o persoana neinstruita care nu are cunostinte in domeniul amenajarilor interioare. Mai mult, fiind realizate din polistiren expandat, scafele sunt rezistente, usoare si facil de inlocuit sau de reparat. In acelasi timp, costurile de achizitie sunt extrem de mici, tarfiele variind usor in functie de dimensiunile scafelor, de modele, culori si asa mai departe.

Blu Art Design garanteaza calitatea ireprosabila a acestor produse ce sunt realizate prin intermediul aparaturii tehnice de ultima generatie. In acelasi timp, la procesul de prelucrare participa si meseriasi priceputi ce au o vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare. De aceea, scafele din polistiren pot fi oricand realizate si la comanda in functie de preferintele si exigentele fiecarui beneficiar in parte. In acest fel, se asigura servicii complete pentru toata categoria de clienti, indiferent de scopul cu care scafele de polistiren Blu Art Design vor fi utilizate.

Pentru a beneficia de aceste produse nu trebuie decat sa utilizati site-ul oficial al companiei sau datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol. Prin intermediul platformei online puteti vizualiza si lista completa a produselor decorative comercializate de Blu Art Design, dar si serviciile cu care firma isi intampina clientii.

Blu Art Design, date de contact

Numele companiei: Blu Art Design Srl
Persoana de contact: Petrica Ciumasu
Adresa: Sat: Dancu, Comuna: Holboca, Judetul: Iasi
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon mobil: 0728075484
Fax: 0332814726

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.