Bograve Advertising iti ofera obiecte personalizate din PVC!

Obiecte-pvc-personalizate-MrbO4PVC-ul incepe sa fie unul dintre cele mai utilizate materiale in fabricarea obiectelor decorative (si nu numai) datorita procesului facil de fabricare, dar si a multitudinii de posibilitati. Mai mult decat atat, PVC-ul este un material relativ rezistent, flexibil, care isi pastreaza aspectul pentru o perioada destul de indelungata de timp, este usor de curatat si poate fi restaurat. In cazul in care ai nevoie de obiecte personalizate si ca material te-ai decis asupra PVC-ului, iti recomandam produsele comercializate de firma Bograve Advertising!

In ce domenii pot fi utilizate obiectele personalizate din PVC?

Dupa cum am spus si mai sus, PVC-ul iti ofera o multitudine de posibilitati: utilizand acest material, poti crea accesorii, obiecte decorative, instrumente de scris, diverse obiecte ce pot fi daruite in cazul aniversarilor sau al evenimentelor speciale. Prin urmare, producatorii obiectelor din PVC comercializate de Bograve Advertising si-au lasat imaginatia sa zboare si au scos la iveala o gama vasta de produse din PVC, de calitate superioara, gata sa ajunga in casa ta sau in casele celor dragi! Obiectele personalizate din PVC (sau din alte materiale) pot fi utilizate intr-o serie de situatii:

–         In cazul in care doresti sa ii daruiesti unei persoane dragi un obiect personalizat, care sa contina un mesaj important

–         In momentul in care vrei sa le daruiesti angajatilor tai un obiect personalizat cu logo-ul firmei, care sa le aduca mereu aminte de anii petrecuti in compania ta

–         In cazul in care ai nevoie de o metoda de identificare pentru anumite obiecte (cum ar fi bagajele, la aeroport).

Obiectele personalizate din PVC oferite de Bograve Advertising

Firma Bograve Advertising iti pune la dispozitie obiecte din PVC cauciucat 3D, pentru a crea o sculptura tridimensionala care sa imite cu fidelitate logo-ul sau designul propus de tine. Cand vine vorba de obiecte personalizate, poti fie sa ne propui tu un anumit model, fie sa alegi unul dintre cele propuse de noi:

–         Insigne

–         Brelocuri

–         Magneti

–         Suporti de pahare

–         Cani

–         Placute pentru identificarea bagajelor

…si altele. Tot la capitolul obiectelor din PVC se incadreaza si bratarile siliconice, agrafele pentru hartie, pixurile cu varf magnetic, gumele de sters, suporturile pentru telefoane mobile, semnele de carte, fisele pentru poker, curatatoarele pentru monitoare, etc.

Compania Bograve Advertising are peste 12 ani de experienta in domeniul diverselor obiecte personalizate. Procesul de personalizare a produselor comercializate de catre firma noastra poate fi facuta prin mai multe metode, printre care: gravura 3D, gravura laser CO2 sau marcare industriala. Produsele create de Bograve Advertising sunt superioare din punct de vedere calitativ; echipa noastra iti este mereu la dispozitie pentru a-ti asculta ideile si pentru a-ti oferi cele mai bune solutii, dar si pentru a-ti oferi rezultatele dorite.

Odata cu trecerea timpului, gama noastra de produse a devenit din ce in ce mai diversificata, pentru a le putea veni in ajutor mai multor clienti. Pe langa obiectele din PVC  prezentate mai sus, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de obiecte metalice (insigne, medalii, medalioane, insigne, accesorii costume, uniforme militare, dog tags, ornamente de Craciun, bijuterii, etc) sau obiecte din ciocolata (medalii de ciocolata).

Alege obiectele PVC personalizate Bograve Advertising! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei: www.bograve.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.