Bograve Advertising te recompenseaza intotdeauna!

Bograve Advertising te recompenseaza intotdeauna!Se apropie ziua de nastere a mamei tale si vrei sa-i oferi, drept cadou, o placheta confectionata din lemn pe care sa scrie cu litere aurii „Pentru cea mai buna mama”? Ai preluat ideea de la un amic si consideri ca este geniala, deoarece nu este scumpa, se poate pastra o viata intreaga, dar mai presus de toate exprima in cuvinte putine ceea ce ai vrea sa spui cu voce tare? Organizezi un concurs pentru copiii care se afla in tabara si vrei sa-i recompensezi cu trofee, cupe si medalii sportive, cu care sa se mandreasca si sa le arate tuturor?

Daca pana acum nu ai aflat de unde poti achizitiona toate aceste produse personalizate, ia legatura cu Bograve Advertising din Bucuresti. Aceasta companie are o vasta experienta in domeniul publicitatii si a obiectelor promotionale, care mai de care mai variate si mai frumoase.

Vrei sa faci un cadou mai deosebit unei persoane dragi? Bograve Advertising este solutia ideala pentru tine!

Amintiri pentru o vesnicie, numai cu Bograve Advertising!

Iti aduci aminte de prima tabara scolara la care ai participat tu si toti colegii tai de clasa? Era o zi calduroasa de iulie cand ati plecat cu autocarul inspre munte. Odata ajunsi la destinatie, ai inceput sa gusti din placerile de nedescris ale vietii de elev intr-o tabara. In fiecare dimineata trezirea era la ora 7, urma spalarea la comun, masa la cantina, excursii scolare, teme de vacanta si apoi culcarea.

Iti mai amintesti si acum patuturile mici, plasate unul langa altul, susotelile in miez de noapte cu colegii de langa patul tau, zilele cand erai de servici la bucatarie sau cand ai cazut si te-ai ales cu genunchiul julit.

Insa cea mai placuta amintire este organizarea intrecerilor sportive. Aici ai excelat si te-ai simtit mai liber ca niciodata. In momentul in care ai primit diploma de merit si trofeul invingatorului, inima ta mai avea putin si zbura de fericire.

Aceste clipe merita imortalizate, indiferent ca este vorba de competitii scolare, de olimpiade nationale sau de recunoasterea meritelor angajatilor tai.

Un trofeu, o placheta, o brosa sau o mapa personalizata, toate acestea nu costa o avere, insa pot insemna foarte mult pentru cel care le primeste si se simte pretuit.

Bograve Advertising apreciaza performanta din toate domeniile de activitate

Daca doresti ca cineva sa pastreze vie o amintire, fa-i cadou o placheta din lemn. Compania Bograve Advertising confectioneaza astfel de articole din lemn masiv, de calitate superioara,  ce confera acestora rezistenta sporita.

In functie de preferinte, poti alege intre o gama variata de nuante de maro. Forma, dimensiunea sau intrebuintarea lor depinde numai si numai de tine.

Plachetele din lemn le poti oferi pe post de trofeu, de cadou sau ca placheta comemorativa. Pe suprafata lor se pot grava texte sau diverse imagini. Timpul de executie este cuprins intre 15 si 20 de zile lucratoare.Bograve Advertising te recompenseaza intotdeauna!1

Cu Bograve Advertising inveti sa pretuiesti si tu invingatorii si pe toti participantii la marele joc ce se numeste Viata!

Daca ai nevoie de plachete din lemn, ia legatura cu firma Bograve Advertising. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0724-283.077, 0722-323.203 si 0737-014.758 sau trimite un e-mail pe adresa secretariat@bograve.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.