Bograve recunoaste si rasplateste valorile

Doresti sa achizitionetrofeu marmurazi trofee realizate din diferite materiale, pentru decernarea lor in cadrul unui eveniment de natura sportiva? Cauti o colaborare cu o firma specializata in domeniul media, publicitatii si in realizarea diferitelor obiecte promotionale? Foarte simplu! Firma Bograve Advertising detine toate resursele necesare pentru a va satisface nevoile in materie de produse promotionale, promovare, trofee, medalii etc.

Cu ce se ocupa firma Bograve Advertising si de ce este aceasta alegerea ideala pentru dumneavoastra?

Societatea Bograve, cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in anul 2002 si executa o gama diversa de personalizari. Printre produsele comercializate de dumnealor amintim insigne, medalii, produse din PVC, trofee, cutii si mape pentru medalii, materiale promotionale de lux, plachete din lemn si lista poate continua.

In procesul de personalizare al acestor produse, specialistii firmei folsesc tehnologii moderne precum: gravura 3D, gravura laser cu dioxid de carbon sau marcarea industriala. Finisajele produselor sunt de cea mai buna calitate, satisfacand si cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Firma Bograve Advertising a evoluat de-a lungul anilor prin cresterea numarului de clienti, dar si prin diversificarea servicilor si produselor oferite, acest lucru datorandu-se faptului ca dumnealor sunt intotdeauna receptivi la nevoile si cerintele clientilor, reusind sa le satisfaca prin profesionalism si promptitudine.

Echipa de profesionisti va va sta intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cele mai optime solutii pentru dumneavoastra.

Colaborand cu firma bucuresteana veti avea parte de un parteneriat bazat pe incredere, respect, in cadrul caruia veti gasi intotdeauna servicii rapide si sigure.

Bograve Advertising produce o gama foarte diversificata de trofee, ce vin in sprijinul dumneavoastra pentru a recunoaste valoarea clientilor sai, acordandu-le astfel aprecierea meritata. Si cum orice lupta pentru trofee este una apriga, firma Bograve foloseste in realizarea lor materiale de cea mai buna calitate, in scopul de a accentua simbolistica sugerata de trofeul in sine.

Trofeele sunt realizate pe suport de stiplex de 8 – 10 mm grosime, slefuit si fatetat pe diferite forme, in functie de nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste personalizarea lui.

Specialistii firmei pot realiza trofee din acril, din sticla standard, din sticla de Murano, seturi de casa, trofee din sticla gravata laser 3D etc.

Laserul folosit de specialistii firmei este de ultima generatie, fiind legat la un software performant ce permite crearea imaginii tridimensionale intr-un cristal solid, perfect neted, ce asigura o claritate optica deosebita. In functie de complexitatea gravurii, imaginile pot continte intre 10 000 si 200 000 de puncte.

Bograve Advertising vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va impresiona intr-un mod placut partenerii, clientii sau angajatii, oferindu-le premii de lux, realizate din marmura verde sau granit. Trofeele de marmutrofeu marmurara realizate de specialistii firmei Bograve sunt cu arc acrilic, cu ceas sau placi rotunde cu diverse modele sau sub forma de trofeu simplu de merit.

Trofeul de marmura accentueaza simbolistica trofeului prin calitatea materialului ce ii sta la baza, marmura fiind un material foarte elegant.

Date de contact:

Denumirea firmei: Bograve Advertising;

Numar de telefon: 0724 283 077 sau 0722 323 203.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.