Bomboane cu extract de cafea

stickTe afli la munca sau la facultate si trezirea de azi dimineata a fost una prea brusca pentru ca acea cana de cafea ce ai baut-o sa isi faca efectul? Kopiko iti da solutia pe care o ai la indemana oriunde, oricand, fara sa te agiti sau sa incepi sa cauti o sursa de apa fierbinte. Iti oferim cele mai bune bomboane cu extract de cafea din Romania, astfel incat de fiecare data cand ai nevoie de o mica doza de “boost” aceasta sa fie chiar in buzunarul tau!

In acest articol vom dezbate efectele unor bomboane cu extract de cafea si vom vedea cand este recomandat sa le luam si mai ales, vom vedea si o situatie in care aceste bomboane chiar pot salva viata. Suna interesant, atunci hai sa ne luam doza de cafea.

Cafeaua este consumata inca din negura timpului. Acest lichid maroniu – aramiu inchis este licoarea din fiecare dimineata ce ne pregateste pentru o zi dinamica si activa. Aceste bomboane cu extract de cafea pe care noi, Kopiko vi le oferim contin aproape 2,5% extras de cafea naturala Java Premium, o cafea irlandeza foarte “mandra”, cu o aroma intensa si cu un efect de “boost” puternic, datorita continutului ridicat de cofeina din aceasta cafea. Tocmai din acest motiv include in fiecare bomboana cu extract de cafea 2,45% extras de cafea (spre deosebire de altele unde putem vorbi de 1 – 1.7% extras de cafea), pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de magia acestei licori minunate!

Bineinteles, deoarece vorbim despre bomboane cu extract de cafea acestea din pacate nu pot fi consumate de catre persoanele ce au afectiuni cardiace, sunt gravide sau alte probleme si sensibilitati la unul sau mai multe componente ale acestor bomboane cu extract de cafea. Si pentru ca veni vorba de ingrediente, suntem complet devotati ideii ca naturaletea cafelei si a aromei pe care aceasta o are nu poate fi stricata prin folosirea de ingrediente si elemente sintetice, toate ingredientele gasite in aceste bomboane cu extract de cafea sunt complet naturale. Va oferim de asemenea, chiar si bomboane cu extract de cafea fara zahar, astfel incat efectiv toata lumea sa se poata bucura de placerea acestor bomboane.

Datorita continutului de cofeina, aceste bomboane cu extract de cafea nu sunt deloc recomandate de a fi consumate de gravide si copii mici, insa exista si situatii in care aceste bomboane cu extract de cafea pot imbunatatii calitatea si salva viata celor cu hipotensiune. Nu spunem asta in ideea ca aceste bomboane cu extract de cafea pot inlocui sau suplimenta medicamentele speciale pentru tratarea aceste afectiuni. Insa, datorita efectelor pe care cofeina le are asupra inimii, aceste bomboane duc la o crestere a tensiunii pentru o perioada de timp. Insa nu recomandam consumul a mai mult de 4 – 5 bomboane cu extract de cafea pe zi.

Va asteptam pe siteul nostru, www.kopiko.ro pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a vedea cum va puteti bucura de minunata licoare. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.