Boxe active

boxe active

Departamentele care pot fi numite de creatie, chiar si din punct de vedere tehnic precum si al design-ului oferit  locatiilor fixe reprezinta departamente speciale si asta pentru ca ele imbina dorintele pe care le au clientii in acest domeniu cu tehnologia, din aceasta imbinare rezultand un final de exceptie.

In productia tehnica facuta pentru o locatie, toate aspectele sunt importante, toate datele pe care le au cladirile, tipul constructiei precum si dimensiunile ca si suprafata si materialele ce au fost utilizate sau se doresc a fi folosite, pana si  ferestrele si alte accesorii care sunt necesare pentru stabilirea unor proiecte complexe ce sunt adresate nevoilor clientilor.

Dupa ce sunt adunate aceste date tehnice absolut necesare, echipele specializate pornesc operatiunea de concepere a instalatiilor tehnologice necesare locatiei, instalatii ce includ , poate chiar in primul rand si boxele active. Astfel de instalatii pot sa fie echipamente de sonorizare dar si sistemele de iluminat pentru show-uri, echipamente ambientale ori arhitecturale, sisteme video si multimedia, structuri de scena precum si multe alte echipamente absolut necesare in cazul in care este amenjat un spatiu care trebuie sa beneficieze de o foarte buna sonorizare .

Serviciile departamentelor de productie

Serviciile departamentelor care executa astfel de amenaraji fac mai intai designul 3D al locatiei, cel al sistemelor de iluminat precum si amplasamentul echipamentelor. Sunt proiectate sistemele audio, solutiile de iluminat, sistemele de control ori echipamentele video. Specialistii pot propune spre vanzare solutii complete atat din punct de vedere audio, cat si video dar si al luminilor, sceno-tehnice si nelipsitele de acum,  efecte speciale.

Proiectele de acest gen pot sa contina:

 • schitarea grafica facuta locatiei tinand cont de parametrii si dimensiunile ei;
 • o schitare grafica facuta cu toate echipamentele care urmeaza sa fie instalate, inclusiv cu pozitionarea lor exacta in spatiu si cotele acestora;
 • un calcul privind incarcarea structurala a locatiei;
 • consumul electric pentru toate echipamentele si impartirea lor in faze, daca este cazul;
 • un plan de cablaj;
 • un necesar pentru materiale necesar pentru tratamentul acustic dar si al implementarii lor;
 • o lista cu materiale precum si cu echipamente ce sunt folosite si recomandate pentru proiectul respectiv;
 • un proiect 3D pentru locatie folosindu-se un sistem de iluminat;
 • intreg proiectul print si electronic

Departamentele specializate in instalarea boxelor active si al celorlalte echipamente audio si video,  sunt formate din oameni competenti si  care sunt autorizati atat in manevrarea cat si in instalarea si in setarea echipamentelor de sonorizare, profesionale, al echipamentelor de iluminat, al celor de show ori architectural, al sistemelor video si multimedia, al structurilor de scenotehnica, etc..

Se pot asigura desigur si service post-proiect care consta in:

 • Integrarea si instalarea echipamentelor;
 • Supervizare din punct de vedere tehnic;
 • Garantia si service-ul aferent proiectului.

Intocmirea documentatiei tehnice

Atunci cand clientul este o institutie publica ori o companie care intentioneaza sa achizitioneze un sistem de echipamente, de lumini sau scenotehnica, exista si cazuri cand  pot sa apara probleme privind corelarea echipamentelor, probleme legate de incompatibilitati tehnice, generate de lipsa unor echipamente esentiale pentru functionarea sistemului si din acest motiv, specialistii implicati in bunul mers al proictului stau la dispozitia clientilor astfel incat totul sa ajunga sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Pentru a afla ofertele noastre acceseaza site-ul WWW.muzicastore.Ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.