BPClean Master. Cum sa faci curatenia de primavara cat mai rapid

BPClean Master. Cum sa faci curatenia de primavara cat mai rapidSimti nevoia de a face curatenie generala? Cum primavara s-a instalat de-a dreptul, iar Pastele bate si el la usa, nu este deloc o idee rea sa te apuci de o curatenie asa cum scrie la carte. Problema este ca nu stii de ce sa te apuci mai intai, simti ca trebuie sa faci aceasta curatenie, ca te sufoca intreaga casa, insa habar n-ai pe ce sa pui mana.

Iti sugeram sa deschizi cat mai larg geamurile si sa lasi caldura si razele soarelui sa te inspire. Poate ca o idee la fel de buna este sa deschizi larg si usile dulapurilor si sa arunci tot ce nu-ti mai este de folos. Oamenii au tendinta de a aduna multe si marunte in ideea ca va veni o zi cand vor folosi acele lucruri. Si culmea, ziua aceea nu mai vine niciodata, insa stiva se mareste.

Arunca hainele pe care nu le-ai mai purtat de 2 ani sau, mai bine, doneaza-le. Arunca oalele vechi din bucatarie si cumpara-ti ceva nou, de calitate. Fa curatenie prin sertare, aceste mici magazine in miniatura, unde gasesti tot ce vrei si ce nu vrei. Nu mai tine nimic nefolositor, lasa aerul sa circule prin toata casa ta si vei vedea cum totul va renaste!

5 trucuri pentru o curatenie cat mai rapida

Daca vrei sa fii cat mai eficienta atunci cand te apuci de curatenie, ia aminte la urmatoarele trucuri care te vor salva si in cateva ore vei fi gata cu toata casa:

1. Adopa o buna strategie! Imparte-ti treaba pe camere si vei vedea ca totul se va misca mult mai repede. Ocupa-te pe rand de fiecare incapere, de la ordine, sters praful, sters mobila, schimbat lenjeria de pat, scuturat cuverturile si pana la panzele de paianjeni din toate colturile. Iar la final da cu aspiratorul si cu mopul, luand camerele la rand, una dupa alta.

2. Nu trebuie sa-ti lipseasca organizarea! Organizeaza-ti toata casa utilizand rafturi si sertare speciale pentru toate produsele, fa ordine in dulapuri, printre haine si jucarii si ascunde totul.

3. Apuca-te de curatenia propriu-zisa! Dupa ce toate sunt puse la locul lor, ocupa-te de smotru, geamuri, usi, pereti, pardosea sau oglinzi, toate te asteapta.

4. Foloseste produse inteligente! Nu uita sa-ti cumperi produse adecvate pentru fiecare zona a casei care trebuie curatata.

5. Arunca tot ce nu-ti este folositor! Tot ce nu-ti mai trebuie, arunca, nu are rost sa umpli casa cu produse nefolositoare.

BPClean Master – profesionistii curateniei chiar la tine acasa

Poate ca nu ai timp sau nu ai chef sa faci tu curatenia de primavara. In acest caz ai o solutie salvatoare: BPClean Master. Aceasta companie iti ofera servicii de curatenie profesionala BPClean Master. Cum sa faci curatenia de primavara cat mai rapid1la preturi atractive.

Daca esti din Bucuresti, nu ezita sa apelezi la BPClean Master! Din 2007 si pana astazi, BPClean Master a reusit sa acumuleze suficienta experienta in domeniu incat sa-ti ofere doar servicii de calitate.

Fie ca ai nevoie de curatenie de intretinere sau curatenie generala, dupa constructor sau pentru vreo firma, BPClean Master are o echipa priceputa, utilaje moderne si produse potrivite pentru a face fata oricarei provocari.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege servicii de curatenie Bucuresti BPClean Master! Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile BPClean Master? Pentru informatii suplimentare suna la numarul 0726-131.992 sau trimite un e-mail pe adresa info@bpclean.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.