Braniscan Consulting asigura servicii de securitate si sanatate a muncii in Oradea!

56aba8265ab8ecbb0dfb4d68ecf7aa12Fiecare persoana isi doreste sa aiba parte de siguranta la locul de munca, in special persoanele care lucreaza in domenii cu factor de risc crescut. In cazuri de acest gen, companiile au obligatia de a asigura norme optime de securitate si sanatate a muncii pentru a diminua riscul accidentelor sau a afectarii sanatatii personalului in orice fel.

In cazul in care ai nevoie de instructaje si reguli privitoare la domeniul de securitate si sanatate a muncii Oradea, firma Braniscan Consulting iti vine in ajutor! Instruirea personalului tau si asigurarea unor reguli care sa previna orice incident neplacut va deveni responsabilitatea noastra, lucru care iti va permite sa te ocupi linistit de bunul mers al afacerii tale.

Aceste norme de securitate si sanatate a muncii sunt foarte importante de stiut, atat de catre angajator, cat si de catre angajati. Cunoasterea in detaliu a tuturor regulilor de comportare si a echipamentelor ii va determina pe angajatii tai sa fie mai atenti pe parcursul programului de lucru. Prin urmare, acest tip de servicii iti vin in ajutor si tie, ca angajator:

 • Eviti accidentele, starea de sanatate precara a angajatilor sau deteriorarea marfurilor
 • Asiguri o metoda de lucru mult mai eficienta, ceea ce iti va aduce un profit mai mare
 • Desfasurarea activitatii firmei tale in deplina siguranta va reflecta alegerile bune pe care le faci si iti va veni in ajutor in colaborarea cu posibili clienti sau investitori

… dar si angajatilor tai:

 • Acestia sunt mai putin predispusi la accidente
 • Vor considera mediul in care isi desfasoara activitatea un mediu mai sigur
 • Angajatii tai vor fi mult mai receptivi in momentul in care vor sesiza ca iei toate masurile necesare pentru a le asigura o stare buna de sanatate si un mediu de lucru sigur

Scopurile serviciilor de securitate si sanatate a muncii oferite de catre firma Braniscan Consulting sunt multiple:

 • Asigurarea unor conditii optime de desfasurare a activitatilor de zi cu zi in cadrul companiei tale
 • Apararea sanatatii
 • Apararea vietii si a integritatii anagajatilor tai, atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Serviciile de securitate si sanatate a muncii cuprind:

 • Intocmirea instructiunilor PSI
 • Intocmirea documentelor de protectie a muncii
 • Operatiuni de verificare a instalatiilor
 • Seminarii cu privire la protectia muncii

Compania Braniscan Consulting cu sediul in Oradea are competenta necesara si detine toate certificarile pentru a presta servicii in domeniul securitatii si sanatatii muncii. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera si posibilitatea de a te specializa in domeniul dorit, oferind o gama vasta de cursuri in diverse domenii. Astfel, vei avea posibilitatea de a primi o diploma recunoscuta , in urma unui curs sustinut de lectori profesionisti.

Alege servicii de securitate si sanatate a muncii Oradea Braniscan Consulting! Instruieste-ti angajatii si obtine un mediu de lucru mai eficient, fara incidente neplacute si angajati multumiti! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi profilul zoom-biz.ro al firmei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Str. Aurel Lazar, nr 4, Oradea, jud. Bihor

Nr. de telefon: 0722 732 822

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.