Broderii scoli, personalizare textile cu stil de la Fortune Brod

emDoresti broderii scoli computerizate, personalizate, care sa se plieze exact pe necesitatile si asteptarile tale, ale elevilor, profesorilor si scolii pe care o conduci? Fortune Brod din Cluj Napoca asteapta un e-mail de la tine cu poza broderiei si cu fisierul grafic, iar broderia perfecta va iesi din mainile specialistilor de la Fortune Brod in cel mai scurt timp, la preturi accesibile.

Broderii scoli si schimbarile care au avut loc in regulamentul scolilor

“Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor din invatamantul preuniversitar”, deci Ministerul Educatiei, prevede ca incepand cu acest an toate unitatile de invatamant din tara sa stabileasca un semn distinctiv pentru elevii sai, astfel incat scolile sa fie mult mai sigure. Aceste masuri de prevedere sunt obligatorii.

Ce presupune acest fapt? Fiecare scoala va avea propriul sau semn distinctiv care poate fi o esarfa, un ecuson, o uniforma, broderii scoli sau alte semne distinctive prin care se va sti exact cine apartine scolii si cine nu. In acest mod se combate violenta din scoli care a inceput sa atinga cote alarmante.

Insa un semn distinctiv clar sunt uniformele scolare, iar acestea nu numai ca sunt obligatorii in clasele 1-4, insa scolile care se respecta, de la gimnazii si pana la licee si universitati, adopta uniformele scolare, un semn de apartenenta la o scoala, invatandu-se astfel decenta vestimentara, toleranta in grup si mandria de a invata intr-o scola cu renume.

em2Desigur, fiecare uniforma trebuie sa poarte si emblema scolii, un aspect important, deloc de neglijat, aceste mici broderii scolare fiind un semn distinctiv, de mare mandrie pentru scolari. Desi parerile sunt impartite, iar unii parinti, copii sau profesori sunt impotriva uniformelor scolare si broderii scoli, ele au marele avantaj de a promova disciplina si seriozitatea. Ele reduc agresivitatea in scoli, copiii mai nevoiasi nu sunt marginalizati din cauza hainelor, eliminandu-se aproape in intregime marginalizarea scolara si barierele sociale si economice dintre copii. Sa nu uitam ca aceste uniforme si broderii scoli identifica intrusii si sunt si un motiv de mandrie.

Broderii scoli de la Fortune Brod, alegerea ideala pentru uniformele scolare

Broderii scoli se realizeaza intr-un mod computerizat, iar daca vrei sa te bucuri de calitate 100% apeleaza la Fortune Brod din Cluj Napoca, iar calitatea se va ridica la standarde dintre cele mai inalte.

Unde se folosesc aceste broderii scoli de la Fortune Brod? In scoli, in clasele 1-8, in licee si chiar si la universitati, scoli care au inteles ca prestigiul si mandria apartenentei la o anumita unitate de invatamant se face prin uniforme scolare si broderii scoli personalizate.

Cum se realizeaza broderii scoli? Fortune Brod se foloseste de echipamente industriale computerizate, masini de ultima generatie care functioneaza doar pe baza unui software foarte complex, digitizarea avand loc indiferent de comanda, de tipul de broderie care trebuie executat sau de complexitate. Modelul clientului va fi reprodus intocmai, pe suport textil, broderiile realizate fiind foarte rezistente in timp atat datorita calitatii materialelor intrebuintate, cat si priceperii oamenilor de la Fortune Brod care-si cunosc meseria si o fac cu multa implicare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege broderii scoli de la Fortune Brod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Fortune Brod? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0757-162.309 sau trimite un e-mail pe adresa broderiicluj@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.