Broderii scoli sporesc mandria si sentimentul de apartenenta

Vrei sa realizezi broderii scoli pentru toti elevii astfel incat mandria si sentimentul de apartenenta sa creasca de la an la an? Fortune Brodi ti ofera servicii de top!

Broderii scoli si uniforma scolara sunt un prilej de mandrie pentru scolari

 

Broderii scoli sporesc mandria si sentimentul de apartenentaCu sau fara uniforma scolara? Cu sau fara broderii scoli cusute pe aceste uniforme? Poate ca si tu, cel care citesti acum aceste randuri, nu esti deloc nostalgic atunci cand te gandesti la „Epoca de Aur” a Romaniei, insa, cu toate acestea, nu poti sa nu recunosti ca zambesti cu placere amintirilor in care tu apari in clasicele uniforme scolare de pe timpul lui Ceausescu.

Dupa caderea vechiului regim, pentru romani uniforma scolara a insemnat incorsetare si majoritatea scolilor au refuzat sa o mai poarte. Astazi, in 2015, s-a revenit la uniforme, iar in clasele primare I-IV elevii poarta uniformele bleumarin de pe timpuri si sunt atat de frumosi, de-a dreptul adorabili.

Incet, incet, uniformele scolare au devenit obligatorii si, ca orice lucru obligatoriu, au starnit valva. Unii parinti si elevi au fost de acord, altii ba. Din punctul meu de vedere, care am un copil in clasa a IV-a, uniformele dau prestanta, eleganta, iar copiii sunt mandri si simt ca apartin scolii in care invata.

Deci, printre avantajele uniformelor scolare si, implicit, a broderiilor scolare, caci fara broderii o uniforma ar fi incompleta, putem enumera:

1. O uniforma solara este o investitie ok din punct de vedere a banilor, parintii nemaifiind nevoiti sa cumpere „n” haine pentru al lor copil pentru la scoala;

2. Sporesc mandria si sentimentul de apartenenta a micului scolar la institutia de invatamant in care invata;

3. Daca toti elevii sunt imbracati la fel intre ei exista mai putina competitie, nu se mai lauda cu noile achizitii gen blugi sau rochii si nu se mai harjonesc;

4. Descurajeaza chiulul;

5. Intrusii sunt mult mai usor identificati;

6. Ajuta la dezvoltarea spiritului de echipa si la legarea de prietenii pe viata;

7. Dimineata parintii nu mai trebuie sa se „certe” cu copilul din cauza tinutei;

8. Reduc violenta in scoli, iar vestimentatia nu mai reprezinta un motiv de tachinare;

9. Dupa ce imbraca uniforma, elevii devin mai constienti si mai responsabili de indatoririle lor.

Broderii scoli, calitate superioara si preturi avantajoase, gasesti la Fortune Brod

 

Uniforme scolare stie toata lumea de unde sa cumpere, din cele clasice sau moderne, facute la comanda, insa unde se pot face in numar mare broderii scoli Broderii scoli sporesc mandria si sentimentul de apartenenta1pentru toate uniformele? Fortune Brod din Cluj-Napoca pune la dispozitia tuturor scolilor din tara serviciul de broderii computerizate, broderii pentru scoli, embleme pentru Facultati si Universitati, standardele de calitate fiind superioare.

Masinile de brodat pe care Fortune Brod le are in dotare sunt industriale, de generatie noua, moderne, sunt computerizate, iar la baza au un software complex care permite aplicarea broderiilor pe orice suport textil, indiferent de complexitatea simbolurilor. In plus, tot ceea ce inseamna consumabile folosite pentru broderii scoli sunt de calitate superioara, ceea ce face ca aceste broderii sa-si pastreze frumusetea si dupa foarte multe spalari si sa fie rezistente odata cu trecerea timpului.

Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa companiei, sa stabiliti impreuna detaliile, iar in cel mai scurt timp sa te bucuri de broderii scoli pentru toti elevii.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege broderii scoli de la Fortune Brod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Fortune Brod? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0757-162.309 sau trimite un e-mail pe adresa broderiicluj@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.