Buna intelegere in afaceri, doar cu Pro Kolekt!

Buna intelegere in afaceri, doar cu Pro Kolekt!Detii o companie care confectioneaza diverse produse pe care le exporta in toata tara, ba chiar peste tot in lume? Pentru ca este criza financiara, te-ai decis sa acorzi credit clientilor tai si sa le oferi produsele pe datorie? Ai necazuri din cauza acestei strategii neinspirate si debitorii nu mai vor sa plateasca ceea ce au achizitionat de la tine? Nu stii ce sa mai faci in aceasta situatie si cum sa-ti primesti banii inapoi? Te-ai gandit sa apelezi la o companie care recupereaza creantele pe cale amiabila?

Cu siguranta nu ai nimic de pierdut daca incerci sa rezolvi totul cat mai repede cu putinta. O astfel de firma care te poate ajuta in demersul tau este si Pro Kolekt din Bucuresti, care activeaza in Romania inca din anul 2007. Firma mama se afla in Slovenia, iar de aici a reusit sa se extinda in majoritatea tarilor din Sud-Est-ul Europei.

Ai datorii de recuperat? Pro Kolekt se ocupa de ele in locul tau!

Daca ai lucrat vreodata intr-un magazin, de orice natura, cu siguranta ai luat parte si la primirea marfurilor in depozit, la semnarea documentelor de primire, la desfacerea ei si aranjarea pe rafturi. Poate ca la inceput te-ai mirat cum de tu primesti marfa si nu dai niciodata un leu firmei de transport. Apoi ai inteles ca exista o intelegere intre patroni si ca plata produselor achizitionate se face intr-o anumita perioada a lunii.

Dar ce se intampla daca cei care au primit produsele nu mai vor sau nu mai pot sa le plateasca? Aici intervine Pro Kolekt. Pentru a se evita ajungerea in instanta, care este mult mai costisitoare, este indicat sa incerci sa rezolvi problema pe cale amiabila. Daca observi ca nu poti face fata, angajeaza o firma de colectare de creante si aceasta se va ocupa de tot in locul tau.

Este esential sa actionezi rapid si sa nu intarzii mai mult de 3 luni de la ultima plata care s-a efectuat catre firma ta. Cu cat abordezi problema mai repede, cu atat sansele de a-ti recupera banii sunt mai mari.

Poti avea incredere deplina in Pro Kolekt, deoarece firma are o vasta experienta in acest domeniu. Compania este membru fondator al Patronatului din Romania care se ocupa de recuperarea creantelor. In peste 80% din cazuri, Pro Kolekt are succes deplin!

Pro Kolekt – o alegere inspirata pentru afacerile tale

Pentru ca nu stii niciodata cand vei avea nevoie, mai ales acum pe timp de criza financiara, criza care se adanceste tot mai mult in Romania, este bine sa pastrezi legatura si cu o firma de talia Pro Kolekt, care iti ofera, pe langa recuperare de creante (pe cale amiabla sau in instanta) si consultanta manageriala.

Tot cu Pro Kolekt ai parte si de studii de bonitate, care te pot proteja de necazurile si cheltuielile unui proces pentru recuperarea datoriilor de la clienti.

Datorita experientei in domeniu, cat si a colectivului instruit si competent, Pro Kolekt iti este un aliat de nadejde in afaceri!

Daca ai nevoie de servicii de recuperare creante pe cale amiabila, ia legatura cu firma Pro Kolekt. Pentru informatiiBuna intelegere in afaceri, doar cu Pro Kolekt! suplimentare, apeleaza numarul 021.335.77.87 sau trimite un e-mail pe adresa office@prokolekt.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cenzorat.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.