Burete hemostatic Equispon de la Biolab Scientific – alege hemostaticele cele mai bune!

burete-hemostatic-equispon-medispon-8x5x1-cm1Te ocupi cu aprovizionarea pe sectia de chirurgie a unei unitati medicale si ai nevoie de burete hemostatic Equispon? Te-ar interesa sa ai o recomandare pentru a sti la ce furnizor sa apelezi ori de cate ori va fi cazul? Te poti adresa oricand celor de la Biolab Scientific care iti vor putea asigura cantitatea de burete hemostatic Equispon de care este nevoie: alege sa colaborezi cu ei si nu vei regreta optiunea avuta!

Biolab Scientific isi rasplateste clientii doar cu produse de calitate, iar daca si tu vrei sa lucrezi cu profesionisti in distributia de produse din domeniu medical, ai nimerit acolo unde trebuia: indiferent daca este vorba despre burete hemostatic Equispon sau orice alt consumabil sau dezinfectat, merita sa arunci o privire peste oferta celor de la Biolab Scientific. Vei vedea ca poti comanda si avea produsele dorite in timpul cel mai scurt!

La ce se foloseste burete hemostatic Equispon?

Pentru cei care nu activeaza in domeniu medical, este important de stiut ca acest burete hemostatic Equispon isi gaseste intrebuintarea in medicina, mai precis in cadrul interventiilor chirurgicale. Acest produs se caracterizeaza prin faptul ca are la baza o spuma de gelatina purificata pentru a avea o porozitate uniforma si in acelasi timp, pentru a reactiona neutru. Trebuie sa se aiba in vedere si faptul ca spuma folosita la fabricare este taiata, ambalata si sterilizata cu ajutorul radiatiilor gama.

Odata ce este achizitionat acest burete hemostatic Equispon, el poate sa ajunga direct in sala de operatii: recurgand la acest tip de produs, nu mai este nevoie de nicio sterilizare cu caldura uscata sau autoclavare. Un alt aspect important de stiu face trimitere la doza de radiatii utilizate pe Equispon care este de  2,5 Mrad (25 kGy). Totodata, din moment ce este un burete hemostatic local, acesta este recomandat pentru interventii chirurgicale unde apare sangerarea venoasa.

Pentru a-ti face idee despre acest burete hemostatic Equispon, trebuie sa stii ca odata ce il folosesti in timpul sangerarii, acesta are capacitatea de a absorbi de pana la 50 de ori greutatea sa. In caz de sangerare venoasa, nu se recomanda scurgerea hemostatica traditionala care ajunge sa fie greu si imposibil de controlat, iar utilizarea de materiale neresorbabile este de evitat.

Supus diferitelor teste, acest burete hemostatic Equispon a demonstrat ca realizeaza hemostaza in cateva minute. In domeniul chirurgiei dentare, acest produs este mai mult decat necesar pentru hemostaza si obliterarea de spatiu mort creat prin extragerea dintilor, tumori si dinti afectati, amputari radacina si indepartarea de chisturi etc.

De unde iti poti procura burete hemostatic Equispon?

Pentru a-ti putea reface stocul cu burete hemostatic Equispon, este suficient sa iei legatura cu cei de la Biolab Scientific: este vorba despre o companie care importa si distribuie produse din sectorul medical cum ar consumabilele parafarmaceutice, bureti si perii chirurgicale, produse hemostatice si dezinfectanti etc.

Persoanele interesate pot plasa o comanda direct pe site-ul companiei, iar pentru mai multe informatii, nu ezita sa ii contactezi pe reprezentantii firmei. Toate produsele respecta normele legislative in vigoare si prin urmare, ai toate motivele sa incepi o colaborare  bazata pe incredere si seriozitate!

Si tu poti dispune de burete hemostatic Equispon de la Biolab Scientific!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.