Cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca – Casa animalului dumneavoastra

cabinet medical C.M.V.I. Dr. Borza RebecaIn lumea intreaga, iar in ultimii ani si in Romania, practica veterinara este in plina ascensiune. Daca in trecut era aproape de neconceput sa avem caini, pisci sau alte animale plimbandu-se prin casa noastra, iar aici ne referim la camere sau chiar paturi, astazi asemenea imagini sunt aproape de nelipsit din viata a milioane de familii de pe glob. Animalul nu mai este considerat “animal”, ci este considerat si tratat in consecinta, precum un membru al familiei. Daca luam exemplul celui mai bun prieten al omului, observam cum un caine este crescut si tratat din ce in ce mai mult ca un copil. Tot asemenea copiilor, animalele pe care le avem in posesie pot suferi mai devreme sau mai tarziu, diferite afectiuni. Ei bine, in aceste cazuri intervin medicii specialisti cu metode de tratare profesioniste. Daca vreodata aveti probleme cu animalutul de companie si sunteti din Constanta, trebuie sa stiti ca la cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca gasiti tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a va trata “micutul”.

Cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca – Contati pe sprijin profesionist la nevoie!

In zilele noastre, putina lume poate spune ca nu are cate un prieten necuvantator, fie ca vorbim de unul care este tinut in casa sau doar in curte. Nu de putine ori, acest animalut poate fi afectat de diferite boli, fie de sezon sau de boli provocate de factori exteriori, precum muscatul de capusa sau alte afectiuni similare. Ce e de facut in acest caz? Raspunsul este simplu: cand vine vorba de sanatatea si confortul animalului dumneavoastra, trebuie sa apelati la un cabinet veterinar cu medici specialisti, asa cum e cazul si celui  C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca din Constanta. Pe serviciile acestui cabinet veterinar trebuie sa contati oricand animalele dumneavoastra nu se simt bine. Aici vi se vor da cele mai bune sfaturi pentru a le mentine starea de bine si de a le preveni orice afectiune.

In cadrul cabinetului C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca aveti sansa de a intalni o echipa putin numeroasa, dar bine organizata si experimentata in domeniu astfel ca serviciile oferite: chirurgie ginecologica (sterilizari), chirurgie estetica, identificare si inregistrare in Registrul Electronic al cainilor cu stapan, microcipare, consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari, microscopie etc. Toate aceste servicii extrem de importante pentru orice animal vor fi in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si in acord cu normativele legislative aflate in vigoare.

De multe ori cand trebuie sa avem de a face cu un veterinar ne temem de actiunile acestuia asupra animalului nostru. Ei bine, daca aveti incredere in specialistii cabinetului veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca, putei fi convinsi ca acesta va fi diagnosticat, tratat intr-un mod eficient, cu o atentie deosebita. Compania din estul tarii lucreaza numai cu tehnologie de varf care contribuie decisiv la oferirea de solutii profesionale.

Cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca va ajuta sa iesiti din tara cu animalul dumneavoastra! 

In ziua de azi, domeniul medicinei veterinare este foarte important pentru noi din mai multe motive. In primul rand pentru ca este firesc sa protejam animalele din grija noastra, prin tratarea diferitelor boli cu care se confrunta si apoi pentru ca un medic veterinar ne poate ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de intocmirea documentatiei referitoare la posibilitatea de a avea animalul langa noi atunci cand vine vorba de deplasari in afara tarii.

Asemenea unui om, si atunci cand vine vorba de animalul nostru de companie, sunt necesare acte complexe, poate chiar mai complicate decat in cazul unui om. Astfel, atunci cand doriti sa iesiti din tara insotit de “cel mai bun prieten”, va trebui sa aveti pentru el un pasaport international valabil atat pentru Uniunea Europeana, cat si pentru celelalte tari. Pentru realizarea acestui pasaport este necesara microciparea, activitate realizata si de cabinetul veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca.

Aceste microcip consta intr-un cod unic, format din cincisprezece caractere, care este trecut obligatoriu in carnetul de sanatate sau pasaportul international al animalului si apoi inregistrat intr-o banca centrala de date administrata de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania. Incepand cu anul 2012, toate animalele de companie trebuie sa aiba microcipuri sub piele introduse de medicul veterinar.

Pe langa aceste servicii, in interiorul acestui cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca mai gasiti si o farmacie veterinara de unde puteti achizitiona medicamentele necesare pentru urmarea tratamentului prescris, suplimente alimentare si diverse accesorii pentru acesta: hamuri, lese, castroane pentru hrana si multe alte asemenea produse utile pe care orice animal ar trebui sa le aiba.

Date de contact:

Constanta, Str. Dumitru Olariu, nr. 13, Comuna Valu lui Traian

Telefon: 0722 666 406

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.