Cabinet veterinar C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca

cabinet medical C.M.V.I. Dr. Borza RebecaDaca ai nevoie de un cabinet veterinar in Constanta pentru animalutul tau, apeleaza la C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca. Gratie unor profesionisti in domeniu, animalutul tau va avea ingrijirea si atentia de care are nevoie intr-un mod profesionist. Lasandu-ti animalul de companie in grija acestora, poti fi sigur ca va fi diagnosticat si tratat eficient, cu o atentie deosebita. In cadrul cabinetului vei intalni o echipa organizata si experimentata in domeniu, care iti va oferi cele mai bune servicii pentru sanatatea animalutului tau.

Pentru servicii medicale atente si sigure, apeleaza la ajutorul echipei C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca. Fiecare solicitare este tratata cu promptitudine si profesionalism, iar solutiile furnizate, amabilitatea si seriozitatea cu care sunt tratati clienti ofera colaborari reusite din care toata lumea va avea de castigat. Sanatatea animalutelor tale este foarte importanta, de aceea ai nevoie de un cabinet veterinar pentru controlul si vaccinarea acestora, precum si in situatii de urgenta cand sanatatea lor este in pericol. Aducand animalul la consultatie cu regularitate, vei putea sa il tii sub observatie si sa previi eventualele probleme.

Apeleaza la un cabinet veterinar pentru siguranta animalutului tau!

Echipa din cadrul cabinetului veterinar iti ofera diferite servicii, de la chirurgie ginecologica si estetica, respectiv microcipare, pana la tratamente si vaccinari, consultatii, identificare in Registrul Electronic al cainilor fara stapan, microscopie si altele. Toate aceste servicii sunt realizate in conformitate cu normele aflate in vigoare. In plus, vei beneficia si de oferte speciale, reduceri sau gratuitati cum ar fi in cazul vaccinarii puilor de pisica sau caine, microciparea pentru un grup mai mare de animale etc. Cabinetul dispune de tehnologie performanta care te ajuta in oferirea de solutii profesionale. Experienta in domeniu a personalului medical este una vasta, astfel ca ai satisfactie deplina si servicii de prima calitate.

Preturile practicate pentru serviciile oferite sunt avantajoase si accesibile oricarui buzunar. Solutiile sunt personalizate si eficiente in functie de fiecare caz in parte. Portofoliul bogat de clienti si interventiile medicale efectuate reprezinta o dovada a capabilitatii echipei si dr. Borza Rebeca. Dedicarea, pasiunea si iubirea fata de necuvantatoare sunt calitatile pe care dr. Borza Rebeca isi bazeaza activitatea in cadrul cabinetului veterinar. Consultatiile au loc intr-un mediu curat, prietenos si igienizat corespunzator, fiind efectuate de un personal calificat cu maxima atentie.

Cabinet veterinar profesionist in Constanta

C.M.V.I. Dr. Borza Rebeca este un cabinet veterinar care ofera servicii medicale complete si complexe tuturor celor interesati. Indiferent de animalutul tau sau de serviciile de care acesta are nevoie, echipa iti va oferi servicii de calitate si preturi competitive. Vei obtine astfel consultatii si teste rapide, diagnosticare, tratamente, vaccinari si sterilizari efectuate intr-un mediu steril si igienizat. In cadrul cabinetului ai acces si la o farmacie veterinara de unde poti achizitiona medicamentele necesare pentru animalutul tau, dar si alte produse utile pentru acesta. Serviciile oferite sunt la standarde ridicate, respectiv preturi competitive. Pentru mai multe informatii sau pentru a beneficia de aceste servicii, apeleaza la cabinet veterinar Dr. Borza Rebeca.

 

Datele de contact ale cabinetului veterinar Dr. Borza Rebeca

Adresa firmei: Str. Dumitru Olariu, Nr. 13, Comuna Valu lui Traian, Constanta

Telefon: 0722 666 406

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.