cabinetul de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics – totul pentru tenul tau

estetica medicala Bucuresti

Frumusetea este definitorie pentru sexul feminin, iar rolul cabinetului de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics este acela de a va oferi cele mai bune si eficiente solutii pentru cele care doresc sa elimine urmele imbatranirii sau cele lasate de stres. In general, stresul este cel mai mare dusman al tenului, iar cum in zilele noastre, stresul este o chestiune de ne-evitat, este evident faptul ca acesta duce la o imbatranire accelerata a fetei.

Ce afecteaza tenul

De cele mai multe ori in cabinetul de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics tratam aceste urme ale imbatranirii folosind diferite metode, de la tratarea ridurilor cu acid hialuronic, pana eliminarea petelor si a defectelor tenului cu ajutorul laserului. Dupa cum spuneam, stresul este cauza principala, insa care este modul in care stresul ajunge sa afecteze tenul?
Pentru inceput trebuie sa spunem ca organismul uman este extrem de complex, iar in principiu majoritatea lucrurilor cu care acesta interactioneaza influenteaza atat modul in care corpul se comporta dar si mecanismele sale interne. Un lucru foarte interesant legat de piele si tenul fetei in general este ca aceasta este practic un organ, si nu orice tip, ci un organ foarte important deoarece pielea nu doar protejeaza corpul ci si are rol de a regla temperatura interna a acestuia. Asadar, rolul personalului din cabinetul de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics este acela de a vindeca pielea, nu doar unul cosmetic.
Stresul nu este o boala, ci este factor declansator pentru multe afectiuni, iar daca primul semn al unei vieti plina de factori de stres este dat de catre sistemul digestiv (de cele mai multe ori) problemele tenului apar si ele la scurt timp. Trebuie sa va ganditi astfel, o femeie dinamica, prinsa in foarte multe proiecte care la finalul intregii zile trebuie sa se ocupe si de familie, nu poate avea parte de un stil de viata sanatos iar in cel mult 2 ani de viata in acest stil in cel mai fericit caz fie va intra pe usile cabinetului de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics pentru a vindeca tenul sau in cazuri mai grave, intregul corp ii va ceda din cauza uzurii cauzate de catre stres.

Cabinetul de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics te asteapta

Asadar, lipsa unui stil de viata sanatos este cel care duce si la afectarea tenului. Pe langa asta, un al doilea factor este chiar si poluarea sau lipsa unei hidratari corecte a tenului. De foarte multe ori in reclame se tot aduce vorba despre PH-ul pielii. Ei bine, valoarea ridicata a acestuia indica o aciditate scazuta, iar la valori mici, aciditatea creste. PH-ul neutru este in mod firesc cel mai benefic pielii. Evident, pentru a avea un ten placut si frumos, hidratarea pielii este mai mult decat un moft (mai ales in timpul iernii). Asadar, nu uitati ca numai printr-un stil de viata sanatos veti avea un corp frumos, iar pentru cele care doresc, cabinetul de estetica medicala Bucuresti Cara Cris Cosmetics este locul unde veti beneficia de toata grija, atentia dar si ingrijirile medicale de top. Te asteptam pe siteul www.caracriscosmetics.ro pentur a afla mai multe.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.