Cablu FTP cu sufa in oferta la Castel Distribution

castelPentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu FTP cu sufa. Acesta este, de fapt, un cablu UTP la care conductorii sunt protejati de o folie exterioara. Cablul UTP se foloseste cel mai des in retelele de date. Doteaza-ti firma cu cablu FTP cu sufa de calitate foarte buna! Comanda-l din oferta Castel Distribution!

Despre cablu FTP cu sufa

Oricand ai nevoie de cablu FTP cu sufa, da comanda la Castel Distribution. Acesta se foloseste pentru instalatiile de curenti slabi si consta intr-un cablu cu perechi rasucite in folie. In el se gasesc conductori inveliti in folie exterioara de ecranare, pentru a fi protejati de actiunea interferentelor externe. In functie de aplicatie, ai la dispozitie doua modele de cablu FTP cu sufa, si anume cu sufa Q5+ si cu sufa Well. Cablurile cu sufa categoria 5e sunt facute din 8 conductori de cupru, care au diametrul de 0.51 mm, torsadati, si sunt inveliti in folie de aluminiu cu rol de ecran.

De ce sa alegi cablu FTP cu sufa si nu cablu normal? Intrucat el se utilizeaza cu precadere pe distante mari si foarte mari, iar sufa are rol de sustinere mecanica. Datorita acesteia, cablul nu cade atunci cand zapada este in cantitate mare si foarte mare, cand vantul bate cu putere ori cand ploua fara oprire o perioada indelungata.

Ce trebuie sa stii despre cablu FTP cu sufa

– nu este incadrat in standardul ANSI/TIA/EIA-568-A;

– se foloseste in exteriorul unei locuinte, unei institutii, unei fabrici etc.;

– mantaua este prevazuta cu protectie UV si e fabricata fie din polietilena, fie din PVC;

– folia exterioara are rol nu doar de protectie, ci si de impamantare;

– sufa e facuta din otel galvanizat, gros de 1.2 mm;

– este usor de utilizat intrucat are o flexibilitate mare;

– abrevierea FTP provine de la sintagma Foiled Twisted Pair si inseamna cablu cu perechi rasucite in folie;

– abrevierea UTP inseamna cablu cu perechi rasucite neecranat, provenind de la sintagma Unshielded Twisted Pair.

Cine distribuie cablu FTP cu sufa?

Firma Castel Distribution se ocupa de aproximativ 13 ani cu distributia de instalatii pentru mai multe segmente, si anume rezidential, retail si industrial. Oferta cuprinde produse pentru: instalatii curenti slabi (telefoane, produse pentru internet, supraveghere video, securitate), instalatii electrice (aparataj clasic si modular, cabluri bransament, tablouri generale de comanda etc.), instalatii de evacuare a apelor uzate, instalatii termice si sanitare etc. Dintre cele mai des utilizate produse mentionam: cablu FTP cu sufa, cabluri electrice, fibra optica, corpuri iluminat, sigurante si surse de iluminat.

Trebuie mentionat faptul ca, 4 ani la rand, incepand cu 2010, firma Castel Distribution a primit locul 1 in Top Afaceri Romania, realizat de www.listafirme.ro.

Achizitioneaza cablu FTP cu sufa din oferta Castel Distribution! Este de calitate foarte buna, la pret avantajos! Livrarea produsului se face ori prin curierat rapid, ori cu ajutorul flotei proprii de autoutilitare.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr. 14

Telefon: 0722.995.519, 0730.507.835

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.