Cabluri de inox furnizate de Cablero

Activitatile necesare in domeniul industrial implica de cele mai multe ori si situatii in care este necesara asigurarea unor transporturi, utilaje, etc pentru evitarea accidentelor de munca si pentru indeplinirea cu succes a sarcinilor impuse. De aceea, materialele sau produsele utilizate in astfel de operatii trebuie sa indeplineasca anumite norme de calitate; de aceea, daca sunteti in cautarea unor cabluri de tractiune, sau care sa ofere rezistenta crescuta, alegeti intotdeauna distribuitori autorizati si care pot face dovada calitatii furnizate. Un partener de incredere, atat pentru cei ce isi doresc produse pentru activitati industriale, cat si pentru cei ce doresc utilizarea cablurilor in propria gospodarie, poate fi compania Cablero.

Cablero se afla in Iasi, firma fiind specializata in producerea si comercializarea de cabluri din otel, lanturi, sufe, accesorii, chingi textile si lanturi antiderapante. Datorita serviciilor de calitate si a promptitudinii cu care Cablero satisface cererile clientilor, compania a reusit sa se impuna pe piata de profil din Romania. In anul 1996 firma a urcat in Topul National al Firmelor Private aflate in Romania, compania avand si parteneri din Uniunea Europeana in domeniul fabricarii si proiectarii, fapt care i-a oferit posibilitatea asociatiei Cablero sa dispuna si sa utilizeze cele mai noi tehnologii, cu caracter unicat in tara. Dupa cum am precizat deja, cablurile din otel produse de Cablero sunt dedicate tuturor domeniilor de activitate (atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice), fiind confectionate conform standardelor in vigoare SR EN ISO 9001/2001. Pe langa cablurile de otel, compania produce si sisteme de ridicare, ancorare, chingi textile si accesorii pentru acestea.

Printre cablurile oferite de Cablero amintim si cablurile din inox. Acestea ofera o rezistenta crescuta cat si usurinta in manevrare fapt ce recomanda cablurile din inox pentru utilizare in diverse domenii de activitate. De regula cablurile de inox sunt folosite pentru pevilioane, ancore sau pentru uz gospodaresc. Cablurile produse si oferite de Cablero au sensul de infasurare pe dreapta, iar rezistenta minima a sarmelor ce intra in alcatuirea acestora este intre 160 kg/mmp si 180 kg/mmp. Datorita preturilor avantajoase, aceste cabluri din inox sunt preferate in schimbul altor produse similare ce sunt rigide si greu de utilizat.

In afara cablurilor din inox, Cablero va ofera si accesorii precum bride-clame din otel inox, rodante usoare, intinzatoare, intinzatoare comerciale din inox, cabluri tractiune otel, chingi textile, cablu otel zincat, cabluri de ridicare, cabluri din otel zincat plasticate, cablu spiralat din inox, cablu din otel mat, chingi de ridicare, lanturi antiderapante pentru furgoane, camioane, sufe mat gresate, sufa din otel, palan manual cu lant, electropalane, chei tachelaj si multe altele.

Toata gama de produse, inclusiv cablurile din inox, este disponibila pe site-ul oficial al companiei. Chiar daca Cablero isi desfasoara activitatea in Iasi, produsele pot fi comandate indiferent de locatia in care va aflati. Cablurile vor fi transportate in conditii adecvate, sigure si rapide; desigur transportul va fi suportat de beneficiar, dar nu va faceti griji, tarifele sunt avantajoase, efectuandu-se si reduceri subtantiale de preturi in functie de comenzi. Pentru informatii suplimentare utilizati datele de contact de mai jos.

Cablero, contact:

Adresa: Calea Chisinaului Km 1, Iasi
Telefon: 0232 263 030

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.