CAD Works Craiova – tehnologie si performanta!

Cauti un sistem de proiectare asistat de calculator performant, pe care sa-l poti implementa cu usurinta?

Ai nevoie de optimizari si prelucrari pe masini cu comenzi numerice?

Vrei sa colaborezi cu un specialist pentru a beneficia de solutii viabile de proiectare si executie asistate pe calculator?

Atunci partenerul ideal de care ai nevoie este CAD Works Craiova!Cad Works

Cu 17 ani de experienta pe piata de profil romaneasca, compania craioveana CAD Works iti poate fi de mare ajutor daca afacerea ta are incluse si activitati de proiectare mecanica, electrica si electronica.

Compania CAD Works din Craiova dispune de solutii profesionale de proiectare si executie asistate pe calculator, firma fiind in masura sa te sustina si sprijine in orice proiecte constructive, indiferent ca acestea vizeaza calcule de rezistenta, optimizari sau prelucrari pe masini cu comenzi numerice.

Inca de la infiintare, CAD Works este distribuitor autorizat si certificat tehnic SolidWorks in Romania, in acest moment compania avand peste 200 de clienti comerciali si o baza de peste 500 de licente instalate.

Oferta de servicii a companiei CAD Works este variata, adaptata tuturor nevoilor clientilor:

  • Instruire
  • Instalare si configurare
  • Suport tehnic
  • Finantare
  • Consultanta

Firma CAD Works are in oferta sa si soft SolidCAM, ce reprezinta cea mai buna gama de produse destinate programarii CNC, ce ruleaza in interiorul SolidWorks. SolidCAM este partener “Certified Gold Product” al SolidWorks pentru partea CAM, aceasta oferindu-va o integrare “single window” fara precedent.Cad Works 1

Se stie ca sunt ani buni de cand mii de clienti la nivel global au incredere in solutiile inovative si in performatele furnizate de SolidCAM.

Produsele SolidCAM sunt usor de utilizat si combina functionalitatile CAM puternice cu postprocesoarele personalizate pentru a genera codurile G adecvate pentru CNC-uri.

SolidCAM este larg raspandit in industria prelucrarilor mecanice, in industria auto sau aeronautica, electronica, matriterie sau prototipare rapida.

Datorita integrarii “single-window” a SolidCAM in SolidWorks, toate operatiile de masinare pot fi definite, calculate si verificate fara a iesi din mediul SolidWorks. Orice geometrie 2D si 3D folosita pentru masinare este complet asociativa cu modelul SolidWorks. Intr-un singur fisier CAM, pot fi folosite mai multe configuratii SolidWorks. Fiecare configuratie poate reprezenta un stadiu independent sau un pas in procesul de productie al unei piese.

Cand geometria folosita pentru definirea unei operatii de masinare este modificata in SolidWorks, SolidCAM permite utilizatorului sa sincronizeze automat toate operatiile de masinare cu geometria modificata. Asociativitatea cu modelul SolidWorks inlatura erorile atunci cand modelul 3D se modifica, astfel reducand timpul de programare atunci cand apar modificari dupa ce modelele au fost deja masinate.

Pentru solutii performante de proiectare si executie asistate de calculator, colaboreaza cu un specialist in domeniu, compania CAD Works Craiova!

CAD Works Craiova – tehnologie si performanta!

Contact:

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Aleea Constantin Brancusi, bl. B2, sc. 2, ap. 12
Telefon: 0251.419.764
Fax: 0251.419.764

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.