Cadoul perfect

WB10023Vorbeam astăzi seara cu o colegă de liceu, despre aniversarea unui.. coleg de liceu. Ne-a chemat pe amândoi și ne întreceam în ideile legate de cadou. Amândoi avem un talent de invidiat, cred că îi vom da bani până la urmă. Știu că nu e cea mai bună decizie, dar atât de mult ne-am îndepărtat de cum eram în liceu, de nu-l mai cunosc. Pare foarte schimbat și chiar nu aș vrea să mă bazez pe ce îi plăcea în trecut și ce își dorea pe-atunci. E foarte probabil să aibă acum toate acelea.

Nu cred că am vorbit atât cu ea în toți cei patru ani de liceu. E interesant cât de dornici sunt oamenii să își găsească pe cineva cu aceleași probleme. Idei de cadouri sunt o problemă mare. La început am luat pe rând ceea ce știam că își dorea, ba eu ziceam ceva, ba ea, nu se prea potriveau. Cam ciudat.

Cred că am făcut schimb de idei vreo trei ore, nici nu am mai spus nimic despre noi, doar despre el. Un fel de bârfă, știți voi, dar asta nu a fost din plăcere sau plictiseală. În fine, după toate aceste discuții, ne-am gândit să luăm fiecare ceva drăguț, fără a face parte din ceea ce știam că îi plăcea. Ne-am gândit și la cadouri hand made, dar nu am văzut niciunul nimic suficient de bun.

Cum spuneam, în final ne-am decis la pliculețul cel de toate zilele. Ar fi fost frumos să găsesc să îi cumpăr ceva, dar chiar nu vreau să îi dăruiesc un lucru care îi va fi inutil. Cea mai bună variantă dintre cele rele, cam asta cred că am ales. Sper sa nu regret, dar de fiecare dată când merg la o zi de naștere, îmi dau seama cât de multe puteam să-i cumpăr. Cred ca nu sunt prea inventiv.

Își va ține ziua la începutul lunii viitoare. A ales un local foarte frumos, am mai fost o dată sau de două ori acolo. Cred că va fi foarte frumos, abia aștept să ne distrăm, să îmi revăd colegii. De când am dat bac-ul nu cred că m-am mai întâlnit cu mai mult de doi sau trei colegi. Sunt curios ce mai fac, cum le e la facultate. Îmi place să ascult lumea cum se laudă cât de bine le merge, eu să tac, să dau din cap amuzat.

În concluzie pot spune că a cumpăra un cadou poate fi o mare bătaie de cap. Este nevoie de timp, inspirație și insistență.

Altfel vei ajunge ca și mine, la bani. Nu faceți greșeala care o fac, se pierde farmecul.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.