Calculatoare second hand Arad

calculatoare arad

Daca vrei sa-ti cumperi un calculator la mana a doua si esti indecis asupra tipului pe care sa-l alegi, ar trebuie sa-ti faci mai intai un plan sau o lista cu caracteristicile pe care acesta ar trebui sa le aiba, fara sa iei neaparat drept litera de lege tot ceea ce spun panourile publicitare supradimensionate, care te indeamna sa cumperi computere noi, care, de regula, sunt destul de scumpe.

Inainte de a expune factorii principali ce trebuie urmariti si care constituie un suport pentru decizia alegerii unui PC folosit, trebuie spus ca economia este piatra de temelie intr-o astfel de achizitie. Cei care nu-l folosesc foarte des sau au nevoie de el doar pentru a scrie un document ori pur si simplu ca suport pentru imprimare, nu au nevoie de un model puternic si scump, ci de calculatoare second hand Arad.

Calculatoare Arad, tip descktop sau laptopuri

De multe ori, pe internet, poti gasi anunturi care par foarte interesante, prin care ti se pun la dispozitie PC-uri scumpe, foarte bine pastrate, intr-o perfecta forma, insa depinde de nevoile tale daca merita sau nu sa cumperi unul de acest gen. Uneori e mai bine sa se cumpere un calculator defect, care se poate repara destul de usor, cu putini bani.

In primul rand, ar trebui sa stii clar ce te-ar avantaja, un computer de birou sau un laptop, abia dupa ce esti sigur in acest sens, trebuie sa treci la urmatorul criteriu, in alegerea unui model potrivit de calculatoare Arad.

Dimensiuni compacte, pentru calculatoare Arad

Daca vrei sa-l conectezi la un monitor pentru a efectua anumite lucrari de birou, atunci cu siguranta ai nevoie de un calculator tip desktop traditional. Insa daca vrei unul care sa te insoteasca in deplasari pentru a te servi de el in diverse locuri, este bine sa te gandesti din start la un laptop. Evident, in ultimii ani au aparut pe piata si diverse subcategorii de laptop-uri, produse diversificate, care pot raspunde multor cerinte. Ai nevoie de un PC pentru camera de zi pentru a viziona filme prin intermediul televizorului sau a naviga pe internet, ori ai un birou de dimensiuni mici? Mini PC-ul este raspunsul adecvat. Acesta este un computer de dimensiuni compacte care poate fi pozitionat in spatii foarte reduse, dar este in masura sa indeplineasca functiile unuia clasic.

Modele diverse de calculatoare second hand Arad

Vrei un computer cu functiuni de baza, la care vrei petrece foarte putin timp? Atunci ai putea alege un AMD sau Intel Core. Daca iti trebuie doar pentru a naviga pe internet si a crea din cand in cand cate un document, ai nevoie doar de 1 GB de RAM, precum si de o placa video integrata foarte simpla. Restul conteaza mai putin, mai ales in cazul unui calculator tip desktop care poate fi upgradat ulterior destul de usor.

Poti gasi ceea ce te intereseaza printre numeroasele tipuri de calculatoare second hand Arad puse in vanzare, mai ales daca nu urmaresti ca echipamentul sa indeplineasca performante de ultima ora, iar preturile sunt foarte accesibile.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.