Calendar personalizat

calendare personalizate

Se executa calendare personalizate pentru perete, de tip A3, utilizandu-se pentru asta numai cateva fotografii care impreuna cu elemente de design special, pot sa duca la realizarea calendarului ca  editare, in numai cateva minute, dupa care o sa aveti cu certitudine unui cat si o mica, capodopera ce va fi perfecta pe orice perete ar fi pus, fie ca acesta este de la bucatarie sau de pe hol. Orice client pe care il au firmele de specialitate poate sa aleaga ca un astfel de calendar sa fie unul printat pe hartie mata dar si pe hartie lucioasa, insa daca se prefera sa straluceasca, atunci clientul poate sa opteze pentru utilizarea unei hartii fotografice tip – extra lucioasa. Produsul poate devini inclusiv  un cadou potrivit, in orice perioada a anului cand este oferit.

Pentru acest tip de cadou nu e nevoie de altceva in afara editorului online sau software-ul gratuit tip CEWE – numit si fotolumea mea. Ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati  tipul de hartie pe care se vrea a fi realizat calendarul, adica o hartie care sa fie de 250g/m², o hartie fotografica originala, ori o  hartie extra lucioasa care este de 250g/m².

O gama vasta a elementelor de design si sabloane sunt la dispozitia clientilor pentru realizarea unui calendar pentru perete care sa fie de marimea A3, unul perfect personalizat.

Luna si anul folosite pentru inceput pot fi setate optional, conform dorintelor si optiunilor pe care le are clientul.

Dimensiunile unui astfel de calendar pot fi de marimea A3 plus 29,7 x 42,0 cm de tip portret sau cu dimensiunea A3 cu 42,0 x 29,7 cm, tip panoramic.

Ca materiale optionale folosite pentru calendarele personalizate se poate alege hartia extra lucioasa cu o grosime de circa 250 g/m², o hartie cu grosimea de 250 g/m², ori hartie fotografica ce e originala.

Despre calendare se mai poate afirma ca descriere si faptul ca poate sa aiba 12 pagini calendaristice plus  o coperta, ca va putea sa fie spiralat si va avea inclusiv o agatatoare.

Avantajele personalizarii pentru calendarele tip A3

Dintre avantajele ce care le are acest calendar se poate  mentiona faptul ca alege optional atat anul cat si luna de inceput, conform preferintelor clientilor. In acelasi timp, pot sa fie alese elemente de design multiple si sabloane calendaristice.

Termenul de prelucrare si cel de livrare pentru aceste calendare personalizate tip A3 este in general  de 7 zile lucratoare, iar atunci cand se utilizeaza o hartie mata, una fotografica, poate ajunge si la 12 zile lucratoare daca este aleasa o hartia extra lucioasa.

Calendarele realizate in acest fel, vor fi cu certitudine unele dintre calendarele cele mai frumoase ca si  amintiri, in fiecare luna din an.

Chiar daca e vorba de  cadouri creative sau de amintiri de neuitat, un calendar va reprezinta si un decor perfect pus pe oricare dintre pereti.

Un lucru deosebit de important o reprezinta anul si luna stabilite ca fiind de inceput pentru calendar, putand sa se seteze optional orice luna, conform dorintei pe care o au clientii.

Detalii pe www.dalimpromo.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.