CAM Home Design – mobilier cu stil!

Iti doresti cel mai modern mobilier de pe piata, cu finisaje speciale?

Esti in cautarea unui dressing sau a unei mobile de sufragerie in stil clasic ?

Vrei mobila la comanda si cauti cel mai bun partener de pe piata?

In acest caz apeleaza cu incredere la compania  CAM Home Design din Bucuresti, liderul recunoscut pe piata producatorilor romani de mobila!

CAM Home Design are pentru tine o oferta completa, de la mobilier clasic de dormitor la mobilier de birou, de la mobilier de sufragerie la dressing si mobilier modern, toate produsele fiind realizate la standarde ridicate de calitate.cam home

CAM Home Design este compania in care vei gasi numeroase modele de mobilier, executate din materie prima diferita, cu echipamente moderne, de ultima generatie.

Firma a reusit sa se detaseze in fata producatorilor de serie, atat prin designul personalizat al produselor, cat si prin complexitatea si unicitatea detaliilor, mobilierul executat fiind unul special, atent personalizat.

CAM Home Design realizeaza mobilier doar din material de cea mai buna calitate,  lemn masiv sau panouri din lemn, produsele obtinute fiind de calitate europeana.

Compania pune accent pe multumirea partenerilor sai de afaceri, oferindu-le acestora produse unicat, special concepute pentru a satisface toate preferintele  in materie de design, culoare, forma si dimensiuni.

Mobilierul produs de firma CAM Home Design poate fi regasit in numeroase locatii din domeniul business, bancar, hotelier sau in hypermarket-uri.

Firma CAM Home Design are pentru tine mobilier variat si personalizat:

  • Mobilier clasic – mobilier de birou, mobilier pentru dormitor, mobilier divers, mobilier de sufragerie;
  • Mobilier modern – mobilier bucatarie, mobilier dormitor, mobilier sufragerie, dressing.

Dominozaff, Topaziogia, Corallo, Ambra sau Rubino sunt doar o parte din modelele realizate de compania bucuresteana si comercializate la preturi fara concurenta.

Mobila de dormitor la comanda realizata de compania CAM Home Design este fabricata in functie de preferintele si gusturile clientilor, care au posobilitatea sa aleaga atat culorile, cat si formele ori dimensiunile. CAM Home Design este specialistul care iti ofera in timp record orice model de mobilier ergonomic, cu margini curbe sau clasic, cu margini drepte.

cam  home 1

Utilizand doar materiale si accesorii de calitate, fabricate de companii renumite din Uniunea Europeana, compania iti garanteaza intotdeauna calitatea produselor comercializate, acestea fiind rezistente, durabile, functionale si mai ales confortabile.

Daca te decizi sa optezi pentru realizarea mobilierului la comanda, ai parte de mai multe avantaje:

  • Piesele de mobilier sunt unicat, costurile fiind cele mai bune de pe piata;
  • Poti alege singur modelul, forma, culoarea si din ce material va fi confectionat mobilierul tau;
  • Tot tu esti cel care decizi si asupra accesoriilor, a sertarelor ori a manerelor preferate;
  • Dimensiunile mobilierului pot fi si ele alese si stabilite in functie de spatiul in care acesta urmeaza sa fie amplasat;
  • Mobilierul tau poate fi personalizat pana in cele mai mici detalii;
  • Ai parte de transport si montaj gratuit.

CAM Home Design este compania in care produsele sunt realizate numai cu echipamente de ultima generatie, finisajele fiind speciale, atat in cazul mobilierului modern, cat si in cazul celui clasic.

Daca esti adeptul unicitatii si al bunului gust, iti alegi un partener pe masura gusturilor tale! CAM Home Design – mobilier cu stil!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Colentina 16
Telefon: 0723 304 141

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.