Camere video disimulate oferite de Jump System Solutions

Asigurarea celor mai bune conditii de munca angajatiilor dumneavoastra este o necesitate, in special, daca doriti performante pe masura, dar si loialitate, incredere si profesionalism. In acelasi timp, insa, supravegherea angajatilor poate reprezenta o solutie eficienta prin care sa gestionati performantele inregistrate, rasplatirea meritelor, imbunatatirea serviciilor si asa mai departe. Aceasta supraveghere trebuie realizata de la distanta fara ca prezenta dumneavoastra sa fie notabila. In acest scop, dar nu numai, au fost realizate camerele video disimulante.

Camerele video disimulate reprezinta poate cea mai eficienta metoda de supraveghere. Aceste camere pot fi utilizate in scopul mentionat in cadrul introducerii de mai sus, dar si pentru alte activitati de supraveghere, precum garantarea sigurantei si protectiei la locul de munca, in scoli sau chiar in cadrul propriei locuinte. Mai mult, camerele video disimulate pot fi utilizate impreuna cu un sistem de detectie perimetrala amplasat in interiorul unui muzeu, hala industriala, depozit comercial si asa mai departe.

Camerele video disimulate sunt integrate in interiorul altor aparaturi. Astfel, acestea nu sunt vizibile ochiului neautorizat. Aceste camere pot lua parte din cadrul unor senzori de fum, detectori de miscare si asa mai departe. Supravegherea se va realiza in acest mod, fara ca prezenta camerelor sa fie vizibila. De aici si termenul de disimulare utilizat in acest context. Camerele utilizate in cadrul acestor sisteme au dimensiuni foarte mici, fapt ce permite amplasarea in cadrul acestor tipuri de dispozitive, obiectivul lentilei specific senzorului de fum fiind de 2.8mm, in timp ce cel al detectorului de miscare este de 3.7mm. Pe langa supravegherea angajatilor unei firmei sau a altor persoane, camerele video disimulate pot fi folosite cu succes si pentru monitorizarea diferitelor obiective si exponate, si mai ales a bunurilor personale.

In cazul in care am reusit sa va starnesc atentia si interesul si daca doriti sa achizitionati astfel de sisteme de inregistrare video, va recomandam serviciile companiei Jump System Solutions. Jump System Solutions va furnizeaza o gama diversificata de camere de supraveghere disimulate ce pot fi utilizate cu usurinta, indiferent de scopul pe care il urmariti. Aceste camere stocheaza date pe un card SD sau utilizeaza o retea fara fir pentru a emite datele inregistrate direct pe calculatorul dumneavoastra. Aceste aspecte si nu numai, difera in functie de performantele sistemelor de supraveghere (desigur, si preturile sau tarifele vor varia in functie de aceleasi specificatii).

Jump System Solutions poate deveni partenerul dumneavoastra de incredere, sistemele comercializate de aceasta companie fiind precise, fiabile, dar si extrem de rezistente. Achizitionarea camerelor video disimulate Jump System Solutions presupune si instalarea la fata locului, dar si asistenta tehnica in caz de defectiune sau probleme in functionare. Jump System Solutions dispune de personal calificat si experimentat care poate face fata oricarui tip de solicitare indiferent de dorintele sau exigentele clientilor.

Va puteti convinge de cele mentionate si puteti invata mai multe lucruri referitoare la activitatea depusa de personalul Jump System Solutions, prin vizitarea platformei online a companiei sau prin utilizarea datelor de contact prezente in cele ce urmeaza.

Jump System Solutions, date de contact

Adresa:
S.C. JUMP S.R.L.
CUI: RO15162035, Reg. Com: J21/23/2003,
Str. Tipografiei, Nr 64
Slobozia, Jud. Ialomita

Telefon:
0722191370

Fax:
0343814198

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.