Cami Comexim Bucuresti – profesionistul care protejeaza mediul inconjurator !

Nu stii ce sa faci cu hartia, cartonul sau folia care nu iti mai trebuie?

Ai PET-uri, navete din plastic, fier cupru ori aluminiu fara folos in locuinta sau la locul tau de munca ?

De ce sa le arunci la intamplare, cand poti sa faci ceva folositor ?

De ce sa nu incepi chiar de acum sa protejezi mediul inconjurator, castigand ci un ban in plus ?

Compania bucuresteana Cami Comexim redefineste conceputul reciclarii deseurilor!

Cu 21 de ani de experienta pe piata romaneasca, Cami Comexim este un lider in domeniul deseurilor, remarcandu-se intotdeauna prin profesionalismul, corectitudinea si responsabilitatea manifestate in relatiile cu clientii si partenerii de afaceri.cami 1

Compania Cami Comexim in Bucuresti este autorizata sa colecteze si valorifice hartie, carton, folie, fier, tabla, PET-uri, navete din plastic, cupru ori aluminiu, firma oferindu-va cele mai profesionale servicii de colectare a deseurilor reciclabile, dar si de transport, manipulare ori valorificarea acestora.

La Cami Comexim vei descoperi cu adevarat ce inseamna profesionalismul, toti angajatii firmei fiind bine pregatiti in domeniu si gata sa te ajute, in orice problema.

Fiind o firma care se respecta, Cami Comexim verifica constant daca serviciile oferite sunt pe placul beneficiarilor, calitatea acestora ocupand primul loc pe lista de prioritati.

Toate deseurile colectate de echipele de lucru ale companiei Cami Comexim sunt reciclate in conformitate cu normele europene in domeniu, acestea ajungand in cel mai scurt timp la punctele de lucru ale firmei, unde angajatii specializati le sorteaza, le prelucreaza si le livreaza rapid catre beneficiari.

De ce sa nu contribui chiar de acum la protejarea mediului incojurator ? De ce sa arunci deseurile la intamplare, cand te poti comporta ca un adevarat cetatean european ?

Compania Cami Comexim din Bucuresti este intotdeauna partenerul ideal, mereu gata sa te ajute, mereu gata sa-ti dea o mana de ajutor.

camiIn oferta serviciilor oferite clientilor si partenerilor de afaceri a companiei Cami Comexim este inclusa ai activitatea de colectare a deseurilor electrice, aceasta desfasurandu-se atat la sediul central al firmei, cat si la centrele de colectare deschise in diferite locatii.

De ce sa arunci la gunoi toate sursele ce vor polua cu siguranta mediul inconjurator ? Nu este mai simplu si mai bine sa ajungi cu acestea la un centru specializat de colectare ?

La Cami Comexim colectarea deseurilor electrice se face intotdeauna selectiv, personalul firmei tinand cont de tipul acestora (daca sunt sau nu periculoase).

Ai diferite echipamente, utilaje si aparate care nu iti mai trebuie si nu stii ce sa faci cu ele ? Nu le arunca la intamplare ! Lasa-i pe specialistii Cami Comexim sa te ajute, preluand de la tine tot ceea ce iti prisoseste.

Fie ca sunt aparate electrocasnice de mici sau de mari dimensiuni, televizoare, masini de spalat, frigidere ori congelatoare, echipamente informatice ori special destinate telecomunicatiilor, fie ca sunt echipamente, aparate si utilaje de larg consum, unelte electrice, piese electronice sau echipamente de iluminat, la Cami Comexim ai garantia ca acestea vor fi reciclate corect.

Nu mai arunca nici un deseu la intamplare ! Alege colectarea selectiva, alege protejarea mediului inconjurator, alege partenerul ideal de care ai nevoie !

Cami Comexim – profesionistul care protejeaza mediul inconjurator !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Automatizarii Nr 23 , Sector 1
Telefon: 021 269 42 00
0722 62 72 88
Fax: 021 269 40 49

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.