Cami Comexim – pentru protectia mediului inconjurator!

Inca nu te-ai decis sa colectezi si sa reciclezi in stil european cartoanele, PET-urile hartia, foliile, fierul sau tabla de prin casa, de care nu mai ai nevoie?

Inca mai arunci la intamplare PET-uri, navete din plastic, ori navete din cupru sau aluminiu?

Nu vrei sa incepi sa fii un cetatean model?

Compania Cami Comexim din Bucuresti poate fi in acest caz partenerul de incredere pe care te poti baza oricand!cami

Firma bucuresteana Cami Comexim este de mai bine de 21 de ani pe piata afacerilor romanesti, ea fiind un lider recunoscut in domeniul reciclarii deseurilor de tot felul!

Cami Comexim detine toate autorizatiile necesare pentru colectarea si valorificarea diverselor deseuri precum hartia, cartonul, foliile, fierul, tabla, PET-urile, sau navetele diverse fabricate din plastic, cupru ori aluminiu.

Apeleaza cu incredere la compania Cami Comexim ori de cate ori ai nevoie de servicii profesionale de colectarea deseurilor reciclabile sau de servicii de transport diverse, ori de manipulare si valorificarea deseurilor.

Firma bucuresteana stie sa fie flexibila si dedicata clientilor sai, carora le ofera servicii de calitate europeana, la tarife fara concurenta.

Si pentru ca tine la parerile partenerilor si clientilor sai, Cami Comexim realizeaza periodic diverse verificari privind modul in care acestia sunt multumiti de serviciile oferite.

Calitatea este tot ceea ce conteaza pentru compania bucuresteana Cami Comexim, indiferent daca este vorba de serviciile oferite clientilor sau de modul in care sunt onorate si preluate toate comenzile venite din partea acestora.

Lider recunoscut in domeniu, Cami Comexim raspunde cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor, deseurile clientilor si partenerilor de afaceri fiind colectate in cel mai scurt timp de la comanda.

Deseurile colectate de echipele profesioniste ale firmei bucurestene sunt transportate in timp record la punctele de lucru Cami Comexim, unde angajatii special instruiti le sorteaza pe sortimente, urmand prelucrarea bruta a acestora si livrarea altor beneficiari.

Cami Comexim este partenerul ideal de care ai nevoie, daca iti doresti sa scapi rapid si ieftin de toate deseurile tale.

Printre serviciile de calitate europeana pe care Cami Comexim le are pentru tine, se numara si cel de colectare PET-uri, acestea fiind colectate si reciclate din toate zonele capitalei.cami 1

Firma se poate mandri cu faptul ca detine toate autorizatiile necesare pentru prestarea serviciilor de colectare PET-uri, ea avand in acelasi timp capacitatea de prelua de la clienti cantitati insemnate de deseuri.

De ce sa le arunci la intamplare, cand poti sa faci ceva util si folositor pentru protectia mediului inconjurator?

Solicita-i pe profesionistii firmei Cami Comexim sa te ajute si vei vedea ce simplu devine totul!

Deseurile tale vor fi preluate in cel mai scurt timp, compania oferindu-ti si servicii de manipulare si transport pentru cantitati insemnate.

Specialistii Cami Comexim iti recomanda sa perforezi sau sa destupi PET- urile inainte de a le colecta, astfel valorificarea acestora devenind mult mai facila.

PET-urile preluate de echipele specializate ale Cami Comexim sunt transportate la punctele de lucru, unde urmeaza sa fie sortate si balotate cu ajutorul preselor din dotare.

Alege sa fii un cetatean european, protejeaza mediul inconjurator inca de astazi!

Colecteaza si recicleaza modern deseurile tale, cu ajutorul partenerului de incredere, Cami Comexim din Bucuresti!

Cami Comexim – pentru protectia mediului inconjurator!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Automatizarii Nr 23 , Sector 1
Telefon: 021 269 42 00
0722 62 72 88
Fax: 021 269 40 49

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.