Camin canalizare – solutie eficienta pentru infrastructura

Sistemele de canalizare au un rol foarte important in viata  noastra, protejandu-ne atat sanatatea, cat si mediul inconjurator.

Folosim apa pocamin canalizaretabila in marea majoritate a activitatilor noastre obisnuite: o bem, gatim, ne spalam, spalam vase,haine etc. Dupa folosirea apei potabile, aceasta devine apa uzata. Sistemul de canalizare are ca principal rol colectarea acestei ape uzate, curatarea ei si apoi trimiterea apei curatate in mediul inconjurator.

Firma brasoveana Hti International Romania pune la dispozitia clientilor o gama larga de solutii eficiente din domeniul lucrarilor de infrastructura si centre industriale si rezidentiale. Dintre aceste produse comercializate de profesionistii firmei putem aminti urmatoarele: tevi, conducte, vane, fitinguri, sisteme rigole, hidranti etc. Acestea au ca scop eficientizarea retelelor de canalizare si apa contribuind la insanatosirea mediului inconjurator si la dezvoltarea infrastructurii.

Firma brasoveana ofera clientilor o solutie ideala pentru infrastructura prin comercializarea caminelor de canalizare. Aceasta solutie este destinata canalizarilor comunale, conductelor, pompelor, bransamentelor casnice etc. Avand un sistem hidraulic foarte eficient, aceste camine de canalizare au proprietati anticorozive, fiind foarte usor de intretinut si reparat.

Utilizarea unor astfel de solutii de canalizare precum cea oferita de firma brasoveana Hti Internation Romania prezinta mai multe avantaje:

 • Fiind realizate din materiale usoare precum plasticul, aceste camine de canalizare nu necesita utilaje speciale pentru montare si instalare;
 • Necesitatea unui numar redus de persoane pentru montare;
 • Rezistenta chimica ridicata;
 • Rezistenta la temperaturi scazute si impact. Materialele plastice nu absorb apa, spre deosebire de beton, astfel ca aceste camine de canalizare nu vor ingheta pe timpul iernii;
 • Etanseitatea este in perfecta concordanta cu standardele internationale privind acest aspect. Fiind realizate din material plastic si datorita procesului de constructie, dar si datorita utilizarii garniturilor din cauciuc, acest produs ofera o etanseitate aproape perfecta;
 • Instalarea acestor tipuri de camine este mult mai economica datorita greutatii mici si a manevrabilitatii excelente;
 • In cazul in care apar anumite defectiuni, aceste camine de canalizare produse de firma Hti International Romania scamin canalizaree pot repara foarte usor.

Din gama de camine de canalizare oferita de firma Hti International Romania amintim urmatoarele:

 • Camine de inspectie pentru canalizari comunale;
 • Camine de control in cadrul bransamentelor casnice;
 • Camine pentru guri de scurgere;
 • Camine pentru pompe in regim de presiune ridicata;
 • Camine pentru sisteme de conducte inchise si sisteme cu conducte duble;
 • Camine disipatoare de energie;
 • Camine cu rupere de panta;

Caminele de canalizare sunt realizate cu urmatoarele componente: corp camin monobloc avand intrari in functie de nevoile clientilor si o singura iesire. Acest corp in functie de locul amplasarii are poate avea diferite capacitati. Garnitura de etansare din cauciuc, ideala pentru o etansare perfecta. piesa reglabila, garnituri pentru etansarea tevilor racord, carote si rama plus capacul.

Datorita unui parteneriat cu una dintre cele mai importante firme din acest domeniu la nivel mondial, firma Hti International Romania reuseste prin seriozitate, promptitudine si profesionalism sa ofere dintre cele mai bune solutii pentru dezvoltarea infrastructurii.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile si produsele oferite de firma brasoveana Hti International Romania nu ezitati sa ne contactati.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.