Cand apelam la un detectiv particular

detectiv particularMisterele cu siguranta fac parte din viata noastra in fiecare zi iar atunci cand ne lovim de ele si ne macina existenta cu siguranta vrem sa aflam motivele dar si solutiile pentru acestea.

Dar atunci cand aceste solutii sunt prea departe datorita faptului ca adevarul este ascuns sau noi nu le vedem din cauza ca judecata noastra este incetasata de furie sau frustrare cea mai buna solutie este sa apelezi la un detectiv particular.

Cazurile care ne macina existenta sunt la fiecare pas. Asa a fost cazul unei femei care era deja casatorita si fericita alaturi de sotul ei timp de 25 de ani. Aveau impreuna si un copil. Schimbarea locului de munca a sotului ei a adus multe intrebari ce o mpcinau zi si noapte intrucit nimic nu mai parea in regula si se parea ca tot ceea ce cunoscuse inainte parea sa fie anulat de ceva anume. Dar nu putea sti ce anume.

Desigur, schimbarea unui loc de munca nu inseamna ca trebuie sa fim intr-atat de paranoici incat sa fie necesar sa apelam la serviciile unui detectiv particular. Dar, in acest caz, femeia simtea ca ceva nu este in regula mai ales ca programul niciodata nu parea acelasi cu ceea ce ii spunea el dimineata. desigur, se poate intampla ca sa fie necesar sa stai sa faci ore suplimentare la munca dar nu era normal sa ramai la munca dupa orele de program dupa ce toata lumea pleca acasa.

A explicat intreaga situatie detectivului particular, acesta vroia sa nici nu accepte cazul intrucit spunea ca el nu face parte dintr-o emisiune comerciala in care sa gaseasca solutie pentru sotii infideli. Dar pe masura ce femeia a inceput sa ii povesteasca mai departe motivele pentru care considera ca este ceva putred la mijloc detectivul particular a inceput sa fie din ce in ce mai interesat de acest caz. Si nu, nu era vorba de un sot infidel care sta dupa program cu secretara. In urma investigatiilor intreprinse de detectivul particular a reiesit ca acesta nici macar nu statea la birou dupa program, din contra se mai si invoia pe deasupra.

Pe de alta parte mai erau si telefoanele misterioase, care spunea el ca sunt de la munca iar unele contracte cu clientii erau confidentiale si nu avea rost sa o plictiseaca cu detalii. Dar adevarul era ca se infiltrase intr-o grupare de oameni de afaceri cu care spala bani si trimitea toti banii intr-un paradis fiscal. Toate acestea nu ar fi fost descoperite nici in ziua de astazi daca nu ar fi existat premonitia sotiei lui legat de faptele suspecte care se petreceau de ceva timp incoace.

Concluzia este ca daca aveti nevoie de un detectiv particular este bine sa aveti mai intai un caz plauzibil pentru ca nici un detectiv particular nu va accepta un caz daca este vorba doar despre idei preconcepute pe care le avem legat de o persoana. Dar nu ne trebuie mai mult decat sa fim cu mintea si inima deschisa iar cu putina atentie putem descoperi daca este necesar sa apelam la serviciile unui detectiv particular sau nu.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.