Cand sa apelezi si tu la investigatii conjugale

Ziua nuntii reprezinta pentru majoritatea cuplurilor un vis devenit realitate, insa nimeni nu isi inchipuie ca juramintile sincere din aceste momente se pot transforma in minciuni, in minciuni jalnice, in minciuni ce pot distruge vieti. Daca ai dubii cu privire la partenerul sau partenera ta de viata sau daca consideri ca-ti ascunde sume de bani, apeleaza si tu la serviciul de investigatii conjugale.

Investigatii conjugale si adulterul

 

Cand sa apelezi si tu la investigatii conjugaleDe inselat inseala atat barbatii, cat si femeile, insa intrebarea care se pune este cine inseala mai mult. Statisticile arata ca barbatii sunt mai predispusi la infidelitate in cuplu, cam 60-70%, insa tot statisticile arata ca daca o femeie domina in cuplu, daca este mai irascibila si mai impulsiva, sansele ca ea sa-si insele partenerul in urma certurilor este mai mare.

De asemenea, tot cercetatorii au ajuns la concluzia ca in cazul in care o femeie este mai educata decat propriul sot va tinde sa-l insele. In schimb, daca un barbat este mai educat decat sotia lui sansele ca ea sa-l insele scad vertiginos.

De asemenea, cuplurile tinere si cele care trec printr-o sarcina au sanse mai mari sa fie supuse infidelitatii in cuplu. Daca pentru femei dupa al 7-lea an de casnicie posibilitatea ca ea sa-l insele pe sot scad, pentru barbati posibilitatea creste dupa anul 18.

De ce inseala totusi oamenii? Nu se stie exact! Intr-un mod ciudat 34% dintre femei si 56% dintre barbatii care au inselat cel putin o data sustin ca sunt foarte fericiti in cuplu si ca au o casnicie reusita. Incurcate sunt caile Domnului!

In ce situatii pot apela la investigatii conjugale?

 

Insa nu doar adulterul este singurul motiv pentru care poti apela la serviciul de investigatii conjugale. Mai exista si:

1. Verificarea suspiciunilor de infidelitate;

2. Identificarea relatiilor extraconjugale;

3. Verificari premaritale, dar si postmaritale care presupun verificarea viciilor, seriozitatii, sinceritatii, moralitatii si patrimoniului viitorului partener;

4. Identificarea bunurilor care au fost sustrase din casnicie de catre un partener fara stiinta celuilalt;

5. Identificarea cheltuielilor nejustificate ale partenerului;

6. Identificarea unor rude aflate in viata sau decedate, precum si arborele genealogic;

7. Identificarea copiilor rezultati in afara casniciei;

8. Verificarea propriilor copii

Investigatii conjugale de la Secret Private Investigations Agency

 

Investigatii conjugale sunt servicii ce necesita multa pricepere, multa seriozitate si discretie, iar echipa Secret Private Investigations Agency le poseda din plin. Indiferent ca vrei Cand sa apelezi si tu la investigatii conjugale1sa-ti verifici sotul inainte de nunta sau ca vrei sa afli daca sotia te inseala, investigatii conjugale de la Secret Private Investigations Agency sunt o solutie pe cat de eficienta, pe atat de discreta si rapida.

Este clar ca fiecare caz in parte este unic si tocmai de aceea echipa Secret Private Investigations Agency se va adapta situatiei, va adopta mijloace adecvate si metode potrivite, respectand cu strictete codul deontologic al meseriei si normele legislative.

Nu este usor sa te afli intr-o astfel de situatie incerta si tocmai de aceea un partener discret si prompt precum Secret Private Investigations Agency te va ajuta sa iesi din dubii, sa afli adevarul asa cum este si sa decizi ce vei face pe mai departe.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege investigatii conjugale de la Secret Private Investigations Agency. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa si serviciile Secret Private Investigations Agency? Pentru detalii, suna la numarul 0722-940.948 si 0314-181.096 sau trimite un e-mail pe adresa office@spiadetectiv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.