Caneapaua – piesa de mobiler practica si eleganta

PAL-ul este unul dintre cel mai des folosite materiale pentru producerea mobilierului modern. PAL-ul este prescurtarea de la Placi Aglomerate de Lemn. Pentru a se ajunge la acest produs finit, lemnul trece printr-o gama de procedee tehnice de tocare, presare si apoi lipire pentru a se obtine placile.

Costurile de prelucrare ale PAL-ului sunt mult mai mici in comparatie cu alte materiale destinate productiei de mobilier, de aceea acest material a inlocuit lemnul masiv.

Din PAL se construiesc lambriuri, parchet, suporturi, dar si foarte multe piese de mobilier pentru living, bucatarie, dormitor s.a.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre canapelele produse din PAL sau MDF si vom face o comparatie intre acestea.

PAL-ul, din punctul de vedere al Canapea-extensibilapretului este mult mai accesibil decat MDF-ul, pe cand acesta din urma este considerat un material mai bun calitativ pentru producerea canapelelor, datorita densitatii mari a fibrei in comparatie cu cea a PAL-ulul.

Datorita faptului ca pretul este unul mai accesibil si executia canapelei se face mult mai repede in cazul folosirii PAL-ulul, probabil ati vrea sa optati pentru aceasta alegere. N-ar fi deloc gresit, deoarece dumnevoastra probabil tineti cont in alegerea canapelei de aceste trei aspecte, pret redus, calitate buna si montaj rapid al pieselor.

In cazul in care doriti o calitate superioara pentru canapeaua dumneavoastra si puteti face un efort financiar in plus fata de canapeaua din PAL, o alegere buna o va constitui canapeaua din MDF. Aceasta canapea va avea o durata mai lunga de viata.

Canapelele din PAL se pot intretine foarte usor, putand fi curatate cu solutii din comert special concepute pentru acest material. Pentru curatarea acestora se vor folosi carpe antistatice, alaturi de un spray asemanator cu cel folosit pentru curatarea geamurilor.

Aceasta piesa de mobilier, canapeaua, joaca un rol foarte important in ansamblul casei dumneavoastra. Pe langa rolul obisnuit, canapeaua poate avea si rol de pat.

Acestea, in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, pot avea doua sau trei locuri, mai multe brate de sCANAPEAprijin lateral si pot veni cu spatar intreg sau partial.

Coltarul, un derivat al canapelei este ideal pentru amplasarea acestei piese de mobilier intr-un colt al  camerei. Alegerea canapelei se face in functie de mai multi factori precum: spatiul disponibil pentru amplasarea acesteia, utilitatea si asezarea ei in contextul camerei.

In ceea ce priveste partea estetica, canapelele pot fi de diverse culori si marimi, astfel ca aceasta piesa de mobilier sa se incadreze perfect in locuinta dumneavoastra. Spre exemplu, pentru a oferi o atmosfera calda, puteti opta pentru culori deschise, daca sunteti mai conservatori puteti alege culori reci, creand un mediu clasic.

Daca sunteti o fire mai extravaganta, puteti alege producerea canapelei de diverse forme.

Indiferent care sunt alegerile dumneavoastra in ceea ce priveste materialul din care sunt realizate si partea estetica, canapeaua ramane o piesa de mobilier de nelipsit si foarte utile.

Canapelele din PAL sau MDF sunt alegeri foarte practice pentru camera dumneavoastra. Principalele atuuri ale acestor canapele sunt pretul scazut, durata lunga de viata, posibilitatea de a se incadra in orice spatiu, rezistenta crescuta. Toate acestea se reduc intr-un raport calitate pret foarte bun.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.